Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Поручекта видов кај Евро хотел - Струга едно комбе полно со мрежна опрема и Скопски таблици, ваѓаа нешто во пакети. Можно е да има некој дефект тука.

MME, па нека напишат нешто на фејсбук/твитер ебате...

Fail fail fail... 3 сати веќе имам проблеми. (Струга-Охрид)
Истото е и кај мене. Веќе два дена имам проблеми со интернетот. Од кога сум ставил од Т-хоме (7-8 години) па до денес не сум имал вакви проблеми.

Охрид сите што ги знам немаат интернет. Он нет има, а зема интернет од нив. Чудно.

Има некој проблем со отварање на страни? Повеќе од пола од страните кои редовно ги отварам, не се отвараат.

#skopje :)

Скоро ништо не отвара последниве саат-два, а брз си е нетот, симнувам со максимум. Можно е да имаат проблем со DNS серверите или па да менуваат опрема.

Да и кај мене сега пред малце се среди.

Ај за убо за арно да е :)

Мош спремаат некое изненаџењe :D

А и на FB ги занема не одговараат многу, дај боже да се свестат да покачат тоа лимитите троа :tapp:

Од фб страната:
MaxTV
Во текот на вчерашниот ден, имаше прекин на оптички кабел во една наша соседна држава преку која се остваруваат дел од интернет врските. Од таа причина сите корисници од Македонија беа оневозможени да отвораат одредени страници и при тоа беше оптеретен и целиот сообраќај. Во текот на ноќта беше решен проблемот и сега повторно е се во најдобар ред. Ви благодариме на разбирањето.

Се среди веќе. Само уште да покачат лимит и таман ќе биде :) Барем дупло, 60гб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom