Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Neotel е Wi-Max и е стабилен

Стабилен се додедака нема снег, силен дожд или магла, е сега јбг ако си ептен на 100 метри од базна станица има топ да ти работи и во тие денови. ако не ќе се чешаш и ќе чекаш времето да се подобри. :vozbud:

кире ако мислиш демек телекабел е нешто боље јок не верувај таму поголеми живци ќе скинеш, сега за сега т-хоме се добри но дупат понекад, но ќе пројде тоа е многу ретко.

сега за сега т-хоме се добри но дупат понекад, но ќе пројде тоа е многу ретко.

што ќе пројде. вака се со месеци. некогаш ептен тромаво се понаша интернетот. и нема изгледи дека ќе се смене. они сега со оптика се расправаат со тоа се ќе управат. кај и да е оваа деценија ќе имаме сите оптички интернет со големи брзини и нешто поголеми лимити. дотогаш е овака ќе се мачиме со овој максадсл.

Vcera kontaktirav so 6 ludje vo mojot grad od koj 2 mi se drugari i site mi se pozalija deka se ukradeni na soobracajaot :tapp:.... .......Po 14 15 giga mu napisale za 15 dena a samo facebook otvarat forumi i toa...i najcudno e sto 3 on niv imat MaxAdsl10:pusk:.......... I kako sto znam site ce go isklucuvat za mesec dva pa ce se prefrlale na kablovski.....

Ma begam na kablovski toa definitivno, bev deneska vo telekabel sveti nikole i se rasprasav sto kako....me uplasija deka ovie od t home avtomatski go prodolzuvale dogovorot na uste edna godina dokolku ne im si se javel sam da go prodolzis ili da go isklucis..pa tocno e ova ili e dezinformacija...ako e tocno treba da sedam uste mnooooogu na maxadsl-ot....:nesum::nesum:

Во Влае местеа оптички кабли одамна ама никако да стане достапен оптичкиот нет во овој регион... Иначе македонска превара е интернетов барем 500 гига да ставеа лимит. Кој будала би понудил пакет со 300 гига лимит, кога тој трансфер можам да го остварам за 10 дена (еве да речеме дека ќе даунлодирам по 30 гига дневно што не верувам дека толку малку би правел со ваков нет). Се на се едвај чекам да ставам оптички само да се отарасам од ова Дуо Екстрим комињево.

А што толку ќе симињаш? И колку хардови имаш, 10?

Дајте бе не се занесувајте, и 1TB лимит да ви стават пак ќе мрчите, повеќе од 100 гига не се потребни, мене утре ќе ми ставаат оптички па ќе пишам како е.

Па прво не ми е јасно дали читате договори пред да потпишете. Мора да пишува дека доколку не се исклучиш откако ќе помине договорот ти продолжуваат уште 1. година.
И кабловските оператори се далеку поназад од Т-Home, никој од нив нема стабилна линија.

Готово во Ноември ме губат како претплатник, тоа е дефинитивно........ПЕДЕРСКИ ДОГОВОРИ

Zar i toa moze bez tvoj podpis da ti go produzat dogovorot godina dena:pos2::pos2:.....Ajdeeeeeeeee glupo Makedonce xaxxxaxaxa.......:drk::drk::drk:Mene mi e do Noevri pa da go racunam i voa lolllll

Вчера ми се јави некој си тип од Т-хоме и ме отапе 8,18 минути.
Му викам скапи сте сеа за сеа, понатаму здравје. Ама прави муабет дома со твоите и јави се утре на бројов. Му викам а бе понудата ви е топ, ама скапи сте. ПОнатаму ако ви паднат цени може би стаил сеа за сеа не.

Него членот н%u

Zar i toa moze bez tvoj podpis da ti go produzat dogovorot godina dena:pos2::pos2:.....Ajdeeeeeeeee glupo Makedonce xaxxxaxaxa.......:drk::drk::drk:Mene mi e do Noevri pa da go racunam i voa lolllll

Имаат твој потпис. Друг е проблемот... вие не ги читате договорите, па после Телеком испаѓаат педери. Педерска финта е, тоа дефинитивно, ама вие сте волови што не ги знаете правилата и оставате да ве „заебат“.
Втора работа, по не знам кој пат... некој од вас кои тврдите дека Телеком ви краде гигабајти на големо, нека си инсталира која било програма за bandwidth monitoring, па да видиме доказ за тврдењата.

Кај ни е Ерво сега и останатите кои што тврдеа дека ќе добиеме покачување на дозволен сообраќај месечно? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom