Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи јас сум на MaxADSL 100. И сеа јас треба да се јавам за да ми ја покачат на 20мб(она со доплата од 200 што е),а на 10 автоматски ќе ми ја покачат,или треба да се јавам ако сакам и 10 да ми ја покачат?Почнав детално да објаснувам ама вака најдобро ќе биде:
Брзините на постоечките и новите претплатници автоматски ќе бидат (сигурно најголем дел веќе и се) покачени. Значи ова важи за сите пакети, за сите брзини.
ЕДИНСТВЕНО за Premium брзина (понуда која важи за MaxADSL 100, Call & Surf Comfort+ и 3 Max Comfort+) ќе треба да се јавите на 171 за да дадете барање,ако сакате.
П.С како се викаше тоа програмчето mb50s некако што беше да ти кажува колкава брзина ти иди моментално во ПЦ то??
кои страни не ти ги отвара? .. оти ја имав сличен проблем па испадна дека е најгнасниот вирус ..Да не имаат проблеми пак со ДНС кај мене не отвара странски страници.:nerv:
Најверојатно. И јас цел ден мака мачам, ми отвара, па не ми отвара. Цел ден така со странски линкови.Да не имаат проблеми пак со ДНС кај мене не отвара странски страници.:nerv:
mediafire заебава одвреме навреме, не им е првпат..Мене со недели не ми ја отвора mediafire.com
До вируси 101 % не е. Немам вируси, а проблемот сеуште е тука.
кои страни не ти ги отвара? .. оти ја имав сличен проблем па испадна дека е најгнасниот вирус ..
кои страни не ти ги отвара? .. оти ја имав сличен проблем па испадна дека е најгнасниот вирус ..