Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
А знае некој дали ова зголемувањето на брзини ќе биде само кај комфорт/комфорт+ или и кај останатите адсл пакети ? Дека прашав неколкумина другари, брзината им е иста (4мб)

А знае некој дали ова зголемувањето на брзини ќе биде само кај комфорт/комфорт+ или и кај останатите адсл пакети ? Дека прашав неколкумина другари, брзината им е иста (4мб)

jas sum na 100gb paketot i brzinata mi e 8mb

Sega bese ekipa od T-home kaj mene mi smenija modem pa da vidam dali ke bide podobro nesto.Sto se odnesuva za brzinite mi kazaa deka veke pocnale da krevaat brzini na 8mb i na 10mb .

Почнале, но за кој пакети?
Само за 3 макс и Call & Surf?
Дали ќе им накачуваат и на корисниците ко мене MaxADSL?

Почнале, но за кој пакети?
Само за 3 макс и Call & Surf?
Дали ќе им накачуваат и на корисниците ко мене MaxADSL?
Јас имам АДСЛ 10 , и веќе цела недела имам зголемена брзина , околу 6 мб/с и аплоад околу 600-700 кб/с:vozbud:

Pocnale da krevaat brzini ama kaj 3max comfort 8 odnosno 6.5 bez vklucen resiver, so vklucen resiver 4.

Toa li e krevanje brzini?

se e politika na T-H, podobrena brzina i kvalitet (konstantnost) kaj Komfort + i Max TV, a za drugite... (ADSL) sto ke ostane. probamo/provereno za Dream box so ADSL nekolku pati na den pagja ili se utupuva konekcijata kaj K+ ne se desavo toa..., e j..i ga :toe:.

A be lugje znaci oficijalno nisto ne e objaveno deka se zgolemeni brzinite, neznam so sme zapnale malku e pa malku e.

Koga ke kazat oficijalno togas ke se bunime, sea moze samo testiraat nesto lugjeto.

ебеш брзина коа си ограничен само побрзо ке си ги потросам..

ебеш брзина коа си ограничен само побрзо ке си ги потросам..
Јас не сум ограничен.:) Секои 10 дена пред да заврши месецот го стигам лимитот и после пак си иам иста брзина до крајот на месецот.:toe:

јас лимитот го поминав а гледам пак лета интернетов,затоа си реков да проверам што е ова;) јебига задоволен сум :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom