Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Дуо екстрим е најдобар ( бар според резултатите )
Инаку отиди во салонот, фино лепо објасни им на вработените таму што е проблемот т.е причината поради која сакаш да го откажеш паќетот ( и така на повисок тон зборувај им ) нема да платиш никакви пенали. Btw зошто не им поднесеш тужба ?

Што ќе добијам со тужбата ? =) Да не ке ми платат оштета ... Можда ако бев во Америка ... + колку би ми платиле и да поднесам ?? Не вреди за судски трошоци ја мислам ....

Сум бил во салонот .... Чекам бројче ко кретен 30минути за таа да ми рече - Дечко јави се во Техничка ... Ја да и речам ... Од техничка ме пратија тука а она у стилу великог директора да рече . АКО НЕ ТИ ПОМОГНАТ ОД ТЕХНИЧКА - ЈАС НЕ МОЖАМ !

One of these days .......

Само едно би сакал да кажам дека си грешка дека сите од кај нив зимаат интернет да до пред некој ден бев на он нет на соло пакет да тогаш тие зимаа од телеком но сега со дуо пакетите тие се сами, а да претходно на секои скоро неколку саати пагаше конекцијата до дека не е случај сега. И се извинувам доколку сето ова е :oftopic:

Aj bas objasni mi kako tie se sami, od kaj zemaat internet bas me interesira ne samo mene i site drugi na forumot bas bi sakale da znaat od kade i koga on net se sami.

Инаку отиди во салонот, фино лепо објасни им на вработените таму што е проблемот т.е причината поради која сакаш да го откажеш паќетот ( и така на повисок тон зборувај им ) нема да платиш никакви пенали. Btw зошто не им поднесеш тужба ?

Е тешко дека некој може да излезе на крај со такво фирми како телеком

Ne veruvam bas vo toa poso on net za duo paketite celosno ja koristi mrezata na t-home.

I za duo ako podneses baranje sega kaj i da e za ilinden ke dojdat da ti montiraat.

Aj bas objasni mi kako tie se sami, od kaj zemaat internet bas me interesira ne samo mene i site drugi na forumot bas bi sakale da znaat od kade i koga on net se sami.

Друже имаат линк од телеком Словенија сепак он нет е купена од телеком Словенија самите имаат телефонски централи и со дуо пакетите се целосно одвоени од телеком единствено што користат се само телефонските водови бидејки ете нашиве не само што ги продадоа централите туку и сите водови ги имаат продадено

Ne veruvam bas vo toa poso on net za duo paketite celosno ja koristi mrezata na t-home.

I za duo ako podneses baranje sega kaj i da e za ilinden ke dojdat da ti montiraat.

Види, тој праша кој е најдобар и јас му одговорив. А тоа дека ќе чека до илинден, и затоа си во право. Разлистајте ја темата за дуо, има некои што чекале и по 50 дена :tapp: Незнам, ама и телекабел не е нешто посебно. Се додека се монопол т-хоме, така ќе биде

Исто ми се фаќа ... ке немам интернет и вака и така ... =)

За постерот над тебе .... Не е проблемот во тоа што тешко се излегува на крај со фирма као телеком ... Ја иам ВАЛИДНИ причини зашто сакам да ги тужам ... Плаќам редовно за интернет ? ДА! Имам нет ? НЕ !

Пари не губам фала богу али губам испити и колоквиуми зашто немам од кај да учам ....

Друже имаат линк од телеком Словенија сепак он нет е купена од телеком Словенија самите имаат телефонски централи и со дуо пакетите се целосно одвоени од телеком единствено што користат се само телефонските водови бидејки ете нашиве не само што ги продадоа централите туку и сите водови ги имаат продадено

Mozam da ti kazam samo poveke da prasas okolu toa i ke doznaes deka ne e taka.

Za zal seuste se sami t-home na pazarot.

Види, тој праша кој е најдобар и јас му одговорив. А тоа дека ќе чека до илинден, и затоа си во право. Разлистајте ја темата за дуо, има некои што чекале и по 50 дена :tapp: Незнам, ама и телекабел не е нешто посебно. Се додека се монопол т-хоме, така ќе биде

Bas taka.I toa cekale po 50 rabotni dena od koi 45 dena im visele u salonot za da seto toa se ubrza.

Zamisli da ne dosaduvale ke izleze vo bukvalna smisla na zborot za ilinden a i posle ilinden posto ilinden e neraboten den.

Да јас имам чекано од 26 септември и нетот ми го пуштија околу 15 јануари а чекав бидејки телеком не сакаше да ме одврзе од нивната мрежа но сега се е средено,а има кои ги познавам за 10 дена добиле нет

за 5 мб нет сум платил, а добивам овоа, тешка катастрофа, овоа само кај мене така или има и други

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom