Toneh
is a turtle
Nope. 400 гигабајти лимит имаат "бизнисмените".Да бе, а да имаше лимит ќе плачеше по брзина
Ако ги сакаш и двете, плати си бизнис пакет и решен проблем, нели?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nope. 400 гигабајти лимит имаат "бизнисмените".Да бе, а да имаше лимит ќе плачеше по брзина
Ако ги сакаш и двете, плати си бизнис пакет и решен проблем, нели?![]()
That doesn't sound like unlimited to me, драг Мистичен.T-Shit напиша:* Доколку месечниот сообраќај надмине 400GB, или во случај на злоупотреба, Македонски Телеком го задржува правото да ја намали брзината на пристап на 64/64Kbps.
И пак се вративме на почетокот, сепак има лимит.Да, ама ќе има 4 пати повеќе од сега![]()
Што е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плаќал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?И пак се вративме на почетокот, сепак има лимит.
Глупи маркетиншки трикови од нивна страна...
Што е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плажал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?
Ама не, ти сакаш со исти пари за 10 кила сирење да добиеш фарма со крави, нели, и никогаш да не ти снема сирење?
Што е маркетиншки трик? Колку ќе платиш, толку ќе тегнеш. Просто е. На пакетите со помал бендвит е зголемен бендвидот. Тие кои имаат голем бендвит, добиваат зголемена брзина. За иста цена на пакет која си ја плаќал претходно. Кој е трикот? Што те измамиле?
Ама не, ти сакаш со исти пари за 10 кила сирење да добиеш фарма со крави, нели, и никогаш да не ти снема сирење?
Тебе и 100 мегабитен линк да ти пуштат оптички ќе плачеш зошто не е 200
И да ти дадат 100 терабајти бендвит пак исто![]()
Не. Јас би бил потполно задоволен со 6/1 мегабити, но да нема лимит. Како и да е, има. Крај на приказната.Тебе и 100 мегабитен линк да ти пуштат оптички ќе плачеш зошто не е 200
И да ти дадат 100 терабајти бендвит пак исто![]()