Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Od Septemvri ke ima novi paketi
1.Call & Surf Comfort -5120/768kbit's brzina
25 GB sobrakaj
500 minuti razgovor kon mrezata na makedonski telekomunikacii
Neograniceno vreme na razgovor so drugi Call & Surf Korisnici
2.Call & Surf Comfort + 6144/768kbit's brzina
Sobrakaj do 150 GB ( pa se namaluva na 64/64kbits)
Neograniceno vreme na razgovor so drugi Call & Surf Korisnici
100 casa mesecno razgovor kon mrezata na Makedonski telekomunikacii

Steta sto nemam skener inaku ke go skenirav cel dokument koj se sostoi od 9 strani ( tatko mi samo sto go dobi)

А цени нешто случајно да не имаш?

Кај ви стигнале овие документи?

Кај татко му стигнале. Two words:
1. T-Home
2. Employee

That's actually three, but who gives a ... rats ass.

si imas na drugiot forum eftino kaj sto si moder...slikal deckoto so mobilen a pise neograniceno a limit 150gb ?????dobra finta toa pali samo kaj nas...:wink:

А цениве на новиве пакети знаеш како ќе се движат.

Za ceni ne znam

Inaku eve sliki od prvite 2 strani
Код:
[URL]http://badijala.com/attachment.php?attachmentid=2564&d=1218735149[/URL]
[URL]http://badijala.com/attachment.php?attachmentid=2565&d=1218735193[/URL]
[URL]http://badijala.com/attachment.php?attachmentid=2566&d=1218735215[/URL]
( Imav problemi so upload na kajgana ,ama eve moze da gi vidite ovde)

Добро бе стварно, зошто не понудат некој ефтин и разумен пакет, нешто за 300-400 денари до кај 5-10 GB трафик па после на 64/64. Што креваат на брзини и знам дека цената за ова ќе биде голема, многу мрсна само за еден човек.

otkako prikluciv rooter (inaku na max adsl paket)na kompjuterot na koj e priklucen rooterot ne mozam da otvoram sajtovi,nitu mozilla nitu explorer,nitu pak mi se otvara home page (najcesto mi javuva this site can't be found),a dodeka na drugiot kaj sto e priklucen usb stick-ot se si funkcionira normalno....nesto e okolu firewall ili proxys ....pomos!!!!!!!!!!!!!:nesum::toe: ......

otkako prikluciv rooter (inaku na max adsl paket)na kompjuterot na koj e priklucen rooterot ne mozam da otvoram sajtovi,nitu mozilla nitu explorer,nitu pak mi se otvara home page (najcesto mi javuva this site can't be found),a dodeka na drugiot kaj sto e priklucen usb stick-ot se si funkcionira normalno....nesto e okolu firewall ili proxys ....pomos!!!!!!!!!!!!!:nesum::toe: ......

Истиот проблем!!!

Добро бе стварно, зошто не понудат некој ефтин и разумен пакет, нешто за 300-400 денари до кај 5-10 GB трафик па после на 64/64. Што креваат на брзини и знам дека цената за ова ќе биде голема, многу мрсна само за еден човек.

Jas mislam ja zgolemuvaat brzinata a ti davaat nekoi mali paketi 5-10 Gb za da mozes potoa da doplacas

Во последно време навистина тиња ADSL-ов. Ќе морам да им досаѓам на тие од корисничка поддршка. Не ми е проблем download-от, туку upload-от. Еве линк.

^ Од Септември најверојатно ќе имаме уште проблеми. Секогаш има, кога покачуваат брзини.

Во последно време навистина тиња ADSL-ов. Ќе морам да им досаѓам на тие од корисничка поддршка. Не ми е проблем download-от, туку upload-от. Еве линк.

И кај мене адсл-от е никаков :uvo:
паѓа на 15 минути, а од вчера од 15 до денес до 8 немав интернет воопшто :nerv:. Сега се јавував на луѓето од техничка подршка, ми рекоа дека нивна екипа ке дошла да го провери проблемот...

Јас имам проблеми веќе 3 дена. Цело време ми викаат вирус имаш. Нема шанси да е вирус :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom