Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj провери ДАЛИ тоа се случува кога ѕвони телефонот?Јас имам адсл 10...ова што го кажа и мене ми се случува, и тоа ако играм на интернет едноставно нетот се реконектира и ме бутка од играта.
Aj провери ДАЛИ тоа се случува кога ѕвони телефонот?
Само за проверка...
Кај мене така е недела до 10 дена...
Ѕвони телефонот и рестарт интернетот...
update на windows или оваА може некој да ми каже зошто кога сум конектиран со ADSL-от
по некое неопределено време ми се појавува дека "Generic procces for windows 32" и мора да се исклучи. Е сега како и да кликнам debug или don't send интернетот ми паѓа и мора да се рестартира компкутерот па повторно да се конектирам. А видов и дека нешто не е во ред со
svchost.exe. Ако знае некој нека пише
P.S. Мислам дека не може да е до Windows-от затоа што компутерот ми е нов ( 1 недела го имам)
Поздрав
Close Port 445:
1. Start Registry Editor (Regedit.exe) by clicking Start menu, and then click the Run icon.
to. In the small box that Opens, type: regedit then click the OK button. The Registry Editor will now have opened.
3. Locate the following key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
In the right-hand side of the window find an option called TransportBindName.
Double click that value, and then delete the default value, thus giving it a blank value.
Close Port 135:
1. Then you must now navigate to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE
to. You will see there is a String Value called: EnableDCOM
Set the value to: N (it should currently be Y)
3. Close the Registry Editor. Shutdown and Restart your computer.
Најново од МТ. Не знам дали вече немаат пари за реклама ама Македонски телекомуникации почнаа да се рекламираат преку телефон. Се јавува во невреме кога сите се одмараат околу 4 стаа и прашува дали е потребен интернет некоја женска од таму. ХАХАХА