Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај живееш, се јави да прашаш? Јас имам сличен проблем.CakNoris напиша:Кај мене пиши во рутерот 1536/256, download-от не мрднува поке од 70KB/s. 70 веќе е супер... Со 30 оди![]()
Епа ако имаш конекција 1024/256 downloadот неможе да ти биде поголем од 128 кб/с.Тоа што викаш 411 кб/с може само на почеток да ти било тоест од самиот старт на download.[MkD]eXtreme напиша:abe so e vo posledno vreme so adsl-ov letoska konekcijava mi bese duri do 411 Kb/s sea od 120 pogore ne e krenato ...dali nekoj znae sto e rabotava iam 1024/256 dl/ul...![]()
vlatko напиша:Епа ако имаш конекција 1024/256 downloadот неможе да ти биде поголем од 128 кб/с.Тоа што викаш 411 кб/с може само на почеток да ти било тоест од самиот старт на download.
П.С. Кај мене од вчека конекцијата се смени на 1535/256 па чекам од 1-ви Април да видам дали ќе симнува со 180 кб/с :helou:
Maксималната брзина е 192:helou:The Man напиша:Нема шанси да симнува со 180КБ/с. Тоа е максималната брзина. Очекувај брзини од ~160 КБ/с.
Тоа сакав и јас да го пишам ама гледам дека каснам.... :helou:СпаЈдеР напиша:Maксималната брзина е 192:helou:
Би било глупо лимитот да го остават истиот од 4гб.vikris напиша:И што сега, ако имам Т1 линија, а лимит од 4 ГБ? По лимитот, 64/64? Нездрава работа!
vlatko напиша:Би било глупо лимитот да го остават истиот од 4гб.
spasevski напиша:a dali se uste moze da se koristat tugi useri na adsl jas nekako ne mozam da se konektiram na niv