Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Го средиле дечките де :) Што, се надевавте дека после ова сите ќе имате 0 МБ сообраќај направено? :roll:

mene samo traansferot sto go napraviv dodeka bese rasipan ne mi go prikaza isto e kako sto vidov posledniot pat :)

vikris напиша:
Ne se sekiraj, ti se broi.

Adsl si imaat problemi so userite ja imam isto limit do 4 giga a vo januari napraviv transfer 65 giga i sakaa da im go platam i se isporaspravavme i sfatia deka e nivna greska

GarDiaN напиша:
Adsl si imaat problemi so userite ja imam isto limit do 4 giga a vo januari napraviv transfer 65 giga i sakaa da im go platam i se isporaspravavme i sfatia deka e nivna greska

I jas vo toj mesec napraviv okolu 60 giga i ne mi ja namalija brzinata. Za fevruari, posteno, na 4025 MB me secnaa. Kamo neka se slucuvaat pocesto vakvi problemi (greski).

vaka sea, jas imam max adsl so 4 gb limit. Denes staviv router za da povrzem DreamBox (digitalna) i internetot nonstop mi e upalen. Dali toa ce mi trosi od gigabajtite?

Shorty напиша:
vaka sea, jas imam max adsl so 4 gb limit. Denes staviv router za da povrzem DreamBox (digitalna) i internetot nonstop mi e upalen. Dali toa ce mi trosi od gigabajtite?

Е, неее...!

лимитот уште не е променет :toe:

koga ke go naprajte n/o dowloadoovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

pa vo maj ili april se ocekuvaat promeni vo paketite ke vidime sto ke ponudat ama ne se nadevajte mnogu.Mozi ke krenat limit na 1-2 gb i toa e se

FLiX напиша:
pa vo maj ili april se ocekuvaat promeni vo paketite ke vidime sto ke ponudat ama ne se nadevajte mnogu.Mozi ke krenat limit na 1-2 gb i toa e se
1 гига или 2 гига мене, колку толку ми значат :zlo:

WOW! 1-2gb зголемување на лимитот? Абе и 10 да ми дадат, пак се малце.
FLAT rate бе :(

The Man напиша:
WOW! 1-2gb зголемување на лимитот? Абе и 10 да ми дадат, пак се малце.
FLAT rate бе :(
Видете у Хрватска како е:http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/ За 40 евра флет рејт и 1 Мегабитна линија.
Кога ќе го прилагодат кај нас соодветно на просечната плата, е тогаш ќе се приклучам кај нив. Вака, ќе се снаоѓам како знам и не им потпишувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom