Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FLiX напиша:mene samo traansferot sto go napraviv dodeka bese rasipan ne mi go prikaza isto e kako sto vidov posledniot pat![]()
vikris напиша:Ne se sekiraj, ti se broi.
GarDiaN напиша:Adsl si imaat problemi so userite ja imam isto limit do 4 giga a vo januari napraviv transfer 65 giga i sakaa da im go platam i se isporaspravavme i sfatia deka e nivna greska
Shorty напиша:vaka sea, jas imam max adsl so 4 gb limit. Denes staviv router za da povrzem DreamBox (digitalna) i internetot nonstop mi e upalen. Dali toa ce mi trosi od gigabajtite?
Tanes напиша:koga ke go naprajte n/o dowloadoovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
1 гига или 2 гига мене, колку толку ми значат :zlo:FLiX напиша:pa vo maj ili april se ocekuvaat promeni vo paketite ke vidime sto ke ponudat ama ne se nadevajte mnogu.Mozi ke krenat limit na 1-2 gb i toa e se
Видете у Хрватска како е:http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/ За 40 евра флет рејт и 1 Мегабитна линија.The Man напиша:WOW! 1-2gb зголемување на лимитот? Абе и 10 да ми дадат, пак се малце.
FLAT rate бе![]()