R
Rigel Kent
Гостин
Tokmu taka , vo dogovorot pisuvase 30 dena.Сакаш да кажеш дека им се контрадикторни договорите? Овие се општи услови, треба за сите пакети да важат. Ти имаш потпишано договор кај што стои 30 дена?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tokmu taka , vo dogovorot pisuvase 30 dena.Сакаш да кажеш дека им се контрадикторни договорите? Овие се општи услови, треба за сите пакети да важат. Ти имаш потпишано договор кај што стои 30 дена?
Tokmu taka , vo dogovorot pisuvase 30 dena.![]()
Nemav izbor , dogovorot mi go donese deckoto koj ja donese opremata , bidejki poracav po tel.Затоа отварајте очи пред да потпишете нешто, ако веќе потпишете- нема жалење.![]()
Nemav izbor , dogovorot mi go donese deckoto koj ja donese opremata , bidejki poracav po tel.
Da mozev da odbijam, no kako ke gledav Olimpiski igri preku BBC so neogranicen net .Prvo si rekov deka ke protestiram i ke odbijam ama koga mi tekna deka moze da cekam podolgo od eden mesec , se smirivИмаш избор, си можел да му кажеш- не ми одговараат условите, фала, пријатно.Како и да е, лекција за друг пат.
![]()
За колку време одприлика, после потпишување на договор доаѓаат да местат оптика? Пошто у салон ми кажаа 7 - 10 дена, но некои познаници ми викаат дека ги чекале 20 дена...
За колку време одприлика, после потпишување на договор доаѓаат да местат оптика? Пошто у салон ми кажаа 7 - 10 дена, но некои познаници ми викаат дека ги чекале 20 дена...
Jas cekav skoro 1 mesec
Inaku opremata uste naredniot den od porackata ja nosat , ke si ja instaliras sam po upatstvo a potoa nadevaj se deka ke te priklucat vo najkratok rok.
Otkako ke te priklucat da si ja proveris brzinata bidejki mozat da "zaboravat" da ti ja zgolemat.
Кај мене од кога го потпишав договорот во салон четвртиот ден ми се јавија дали ми одговара терминот седмиот ден дојдоа ја монтираа опремата .дојде втората екипа го монтираше медија приемникот и веднаш активираа се.Просто ме имаат изненадено знаејки го менталитетов на нашиве оператори колку се точни .Имав проблем ми ги немаа пуштено локалниве Скопски телевизии се јавив на 080012345 некаде околу 21 часот сабајлето во 8 часот веќе беше решен проблемот ,додека за ХБО каналите веднаш кога се јавив во тој момент ги активираа исто и за спортските каналиЗа колку време одприлика, после потпишување на договор доаѓаат да местат оптика? Пошто у салон ми кажаа 7 - 10 дена, но некои познаници ми викаат дека ги чекале 20 дена...
Некој ми спомна дека од 1-ви HBO пакетот ќе бил активиран под default, дека нема да биде потребно да се плаќа 300 денари за него. Колку е ова вистина?Кај мене од кога го потпишав договорот во салон четвртиот ден ми се јавија дали ми одговара терминот седмиот ден дојдоа ја монтираа опремата .дојде втората екипа го монтираше медија приемникот и веднаш активираа се.Просто ме имаат изненадено знаејки го менталитетов на нашиве оператори колку се точни .Имав проблем ми ги немаа пуштено локалниве Скопски телевизии се јавив на 080012345 некаде околу 21 часот сабајлето во 8 часот веќе беше решен проблемот ,додека за ХБО каналите веднаш кога се јавив во тој момент ги активираа исто и за спортските канали
Камо среќа да е така но некако не ми е верноНекој ми спомна дека од 1-ви HBO пакетот ќе бил активиран под default, дека нема да биде потребно да се плаќа 300 денари за него. Колку е ова вистина?
Некој случајно да не знае што е проблемот со техничка поддршка, веќе 3 дена сум без интернет а тие се недостапни. Фрката е што цело време сум конектиран ама нема никаков пристап до интернет. Смешки.
Кај мене на улица во Кисела Вода ставија оптички кабел уште на крајот на јуни и еве октомври дојде нема абер од оптика во ниедна куќа или зграда на улицата.. Се надевам таму ќе средат побрзо.Ако некого го интересира, другар прашал и му кажале дека веќе поставуваат оптика во делот од Аеродром после Железничка (Острово).