Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Преку телефон може ли да се продолжи договорот,или само во салон?

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Не го продолжуваш туку го обновуваш договорот. Мора да се оди во салон поради тоа што е потребен потпис и лични информации.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
јас се јавив на 080012345 и ми рекоа дека се било автоматски и дека немало потреба. а гледам дека на некои им рекле дека треба да се оди во салон и да се побара за зголемување на пакетот. господ знае по кои правила се водат и овие на t-home. :pos:

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
јас имам договор направено од пред нова година и сеа треба ли да ни се јавувам за да го дуплираат нетот ели не некој да не знае

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
јас имам договор направено од пред нова година и сеа треба ли да ни се јавувам за да го дуплираат нетот ели не некој да не знае
се шалиш??????????????????????????????????
на истата страна кај што е твоето мислење го пишува ова

- Корисниците кои склучиле договор во март 2010 година или подоцна, автоматски ќе добијат зголемување на вклучениот сообраќај.

H

HITCH

Гостин
Леле, сега имам пакет од 250 гб, а јас торшам 50гб! :pos: Сакам да може да се мигрира во друг пакет и преку телефон, не ми се иде до некој салон и да потпишувам глупости! :) Ништо деновиве ќе менувам пакет, немат друго чаре. :pos:

G

GucciMane

Гостин
Леле, сега имам пакет од 250 гб, а јас торшам 50гб! :pos: Сакам да може да се мигрира во друг пакет и преку телефон, не ми се иде до некој салон и да потпишувам глупости! :) Ништо деновиве ќе менувам пакет, немат друго чаре. :pos:
Кажи ми јузер и пасворд и ке ти помогнам да ги потрошиш и останатите 200 гига :pos2:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Само ти изрази желба јас и GucciMane ке те посетиме :pipi:

Член од
4 март 2011
Мислења
708
Поени од реакции
727
Dali nekoj moze da mi kaze koj ruter od T-home e podobar za wirelles internet za domasna upotreba: Speedport W503V (beliot sto sedi ispraven) ili THOMSON ST780 (crniot, legnat so antence)
Vi blagodaram za pomosta

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
јас имам desktop, брат ми laptop
имам speedport, сме немале никакви проблеми

за thomsonот не знам ама сум слушал поплаки