¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
даFLiX напиша:ништо нема само се зборва дека во мај или април ќе имало некој измени во пакетите, а дотогаш ацц од фирмиmora da se barat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
даFLiX напиша:ништо нема само се зборва дека во мај или април ќе имало некој измени во пакетите, а дотогаш ацц од фирмиmora da se barat
И мене ми беше така,до 7 гигабајти отидов,дури тогаш ми го намалија,нема никакви мучки,мене уште 1 година и 2-3 месеци ми трае,така да сигурно имат некој проблем :smir:MkForces напиша:Имам адсл макс со лимит од 4 гигабајти. Досега имам направено преку 6 и пол гигабајти, и сеуште не ми е падната брзината на конекцијата. Ова ми се случува само овај месец. Дали и кај некој друг е така или само кај мене ?
Или пак ова е некоја мучка на мт нет да не врзат нас, веќепостоечките корисници на кои ни истекува договорот уште малце, за да го продолжиме? ( договорот од 2 години ми истекува на 30 април ) .
Абе шо сакаат нека напраат, нека биди и беспари последниот месец интернетот, јас им велам чао пријатно чим ми заврши договорот...
И јас :pos2:, или да ни е зголемен лимитотFLiX напиша:so sakam posle ova da mi kazi deka imam 0 mb![]()
Сега пак проверувам и ова ми го пишува:vlatko напиша:Сега си проверував лимит и еве што пишува:
Provider error '80004005'
Unspecified error
/trafic1.asp, line 119
![]()