Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
FLiX напиша:
ништо нема само се зборва дека во мај или април ќе имало некој измени во пакетите, а дотогаш ацц од фирми :) mora da se barat
да :) ама сеа си ставија софтвер за да не можиме повеке да ги користиме тие јузери :)...

lele zato mene nitu eden juzer ne mi faka, e pa i redno bese da stavat :) se cudev kako mozi ist acc da ko koristat 200 razlicni ip adresi :)

Aj не тропајте глупости :) И не зборете веќе за ова (добронамерен совет)

oti so da ne me piknat zatvor, :)

Не е поради тоа бе другар, почитувај ги правилата за случајно да не им наштетиш на сопствениците на сајтов. Ај пријатно.

znam znam za toa ke se iznervirat tie od mt pa ke go padnat forumot aj poke ne zborvam za toa.

Имам адсл макс со лимит од 4 гигабајти. Досега имам направено преку 6 и пол гигабајти, и сеуште не ми е падната брзината на конекцијата. Ова ми се случува само овај месец. Дали и кај некој друг е така или само кај мене ?
Или пак ова е некоја мучка на мт нет да не врзат нас, веќепостоечките корисници на кои ни истекува договорот уште малце, за да го продолжиме? ( договорот од 2 години ми истекува на 30 април ) .
Абе шо сакаат нека напраат, нека биди и беспари последниот месец интернетот, јас им велам чао пријатно чим ми заврши договорот...

MkForces напиша:
Имам адсл макс со лимит од 4 гигабајти. Досега имам направено преку 6 и пол гигабајти, и сеуште не ми е падната брзината на конекцијата. Ова ми се случува само овај месец. Дали и кај некој друг е така или само кај мене ?
Или пак ова е некоја мучка на мт нет да не врзат нас, веќепостоечките корисници на кои ни истекува договорот уште малце, за да го продолжиме? ( договорот од 2 години ми истекува на 30 април ) .
Абе шо сакаат нека напраат, нека биди и беспари последниот месец интернетот, јас им велам чао пријатно чим ми заврши договорот...
И мене ми беше така,до 7 гигабајти отидов,дури тогаш ми го намалија,нема никакви мучки,мене уште 1 година и 2-3 месеци ми трае,така да сигурно имат некој проблем :smir:

а да не знае некоја какви промени ќе има во пакетите

mene koga ke proveram statistika ova mi izlegva

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]General network error. Check your network documentation.
/trafic1.asp, line 119

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]General network error. Check your network documentation.
/trafic1.asp, line 119

:)

Сега си проверував лимит и еве што пишува:
Provider error '80004005'
Unspecified error
/trafic1.asp, line 119
:toe:

so sakam posle ova da mi kazi deka imam 0 mb :)

vlatko напиша:
Сега си проверував лимит и еве што пишува:
Provider error '80004005'
Unspecified error
/trafic1.asp, line 119
:toe:
Сега пак проверувам и ова ми го пишува:
/trafic1.asp, line 119

Се гледа дека e исто......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom