Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако е вистина...ондак треба да си почнеш со медитација...во тоа верувам...доволно е 5-10 мин медитација дневно за да се прочисти умот...тоа е 5-10 мин во статусот медитирање, а треба саати за да се “влезе“ во него...Abe ne se trikcinja. Ajde ako ima nekoj neka mi dade upatstva sto treba da napavam za da uspeam vo toa.
Телекинезата не е мит. Има луѓе кои навистина го прават тоа. Лично јас бев сведок кога бев на одмор во Турција. Соседот мој ги мрдаше предметите со телекинеза. Го прашав како го прави тоа и ми одговори: „Медитирам 5 часа на ден за да можам да мрдам предмети 1 час“ Потоа ми кажа дека за да мрда некој предмет се фокусира на него 5 мин. и потоа со силата на мозокот го мрда во насока по желба. Исто така ми кажа дека може да прави и „пси топки“ но било опасно.
Верувам во тоа. Понекогаш и јас мислам оти можам да помрднувам предмети и имам пробувано над 5-6 пати, се сконцентрирав ама на крајот НИШТО![]()
da,nekoi luge ja imaat taa darba ili sposobnost(kako sakate narecete ja) na primer,tie mozat da iskrivat lazica so pogled...:twisted::costumed2Тelekineza e pojava pri koja mozeme da dvizime predmeti bez fizicki da gi dopreme (so silata na umot). Cudna rabota ama ima nekoi koi ja imaat taa mok ili samo eftini trikcinja pravat.
Ајде објаснете нешто повеке за техниката Телекинеза.