ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштаат смс и за пропуштени повици.
Мхм, само што на секој час се испраќаат барем кај мене (21:30, 22:30, 23:30 итн...).Би било добро да го направат да откако ќе се најавиш на мрежа, да врши проверка и испрати порака, но претпоставувам има повеќе работа тоа да се направи па подоцна ќе го имплементираат.

Imam zemeno broj od 1vi April. Sega nemam plateno za maj dali moze da go koristam, Dali imam uste minuti/internet iako nemam plateno ili mora prvo da se plati pa da se koristi?

Imam zemeno broj od 1vi April. Sega nemam plateno za maj dali moze da go koristam, Dali imam uste minuti/internet iako nemam plateno ili mora prvo da se plati pa da se koristi?
Може. Ако ти работе телефоно, ако можеш да звонеш значи моше. Даваат фора докај 15-20ти од месецо, па после те потсетуваат со СМС.

Знае ли некој дали може да се плаќа таксени марки и да се плаќа во јсп?

Знае ли некој дали може да се плаќа таксени марки и да се плаќа во јсп?
Апсолутно за истите две услуги ги имав прашано пред неполни две недели, рекоа дека работат и наскоро ќе бидат воведени.
Прашај ги во порака на фејсбук, нека видат дека има заинтересирани и потреба од оспосонување на таксените марки и јсп возењата.

Cekav 4 dena za portacija na brojceto od VIP kon nivnata mreza, ama do sega se e okej.
Se uste treba da testiram.
Imam i 4G, ne e toa problem.
Sledna nedela patuvam pa ke vidam vo stranstvo kako e i kako ke reagira.

После рестарт на телефонот (note9) немам проток на интернет. Android pie верзија.
Морам да остварам 1 телефонски повик за да почне да тече.
Не знам зошто вака.

После рестарт на телефонот (note9) немам проток на интернет. Android pie верзија.
Не знам зошто вака.
Провери да не ти се избришал АПН за интернет

Не знам зошто вака.
Исто ми се случува и мене, јас мислев дека ми е до телефонот. Самсунг С 8+.

Sent from my WJ

Нови 10000 бројчиња закупиле. Има корисници изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom