- Член од
- 6 јуни 2011
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 138
Speedtest ako ne ti e tesko da prikacis

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Speedtest ako ne ti e tesko da prikacis
Od 4g ako sakas ova e 3g![]()
Od 4g ako sakas ova e 3g
nema na tvojot telefon ? ili nemas na sim ot. ?Nema 4g za sega barem kaj mene nema
Ne znamnema na tvojot telefon ? ili nemas na sim ot. ?
Интересна ситуација и кај мене, и јас чекам од Вип сеуште а исто во Вторникот поднесов.. Од Телекабел викаат во процедура дека е, од Вип ништо не знаат, велат дека е одбиено бидејќи сеуште не сум исклучен а сите долгови се подмирени и договорот е истечен. Некој некого јебава ама кој господ знае.За колку дена ве префрлија од Телеком на Телекабел? Јас чекам од вторникот, уште ништо![]()
Исто и кај мене, без договор сум веќе пет години, сите сметки платени.Интересна ситуација и кај мене, и јас чекам од Вип сеуште а исто во Вторникот поднесов.. Од Телекабел викаат во процедура дека е, од Вип ништо не знаат, велат дека е одбиено бидејќи сеуште не сум исклучен а сите долгови се подмирени и договорот е истечен. Некој некого јебава ама кој господ знае.
Нема ништо лошо да ти направат, затоа што Телекабел заработува со продажба на интернет пакети, а не со тужење на корисници. Не им е тој бизнис моделот. Не му е ќар на Телекабел тебе да те тужи, лом да те направи и куќата да ти ја земе, ќар му е да има долгорочен огромен број на задоволи корисници кои што плаќаат за услуга.Малце ми е проблематично шо во ставот 1 од членот 7 не пишува 0 денари туку линијата е празна...
Кој ми гарантира утре дека они нема да стават некоја сума во нивниот примерок па да ме тужат дека не сум им платил ?
Ok se nema nikakov problemНекој да сподели квалитет на аудио повици како е?
Абе ако после толку работи шо се случуваат во државава ти имаш доверба во некој, алал да ти е.Нема ништо лошо да ти направат, затоа што Телекабел заработува со продажба на интернет пакети, а не со тужење на корисници. Не им е тој бизнис моделот. Не му е ќар на Телекабел тебе да те тужи, лом да те направи и куќата да ти ја земе, ќар му е да има долгорочен огромен број на задоволи корисници кои што плаќаат за услуга.