ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sramota dve nedeli so Lycamobile ne mozat da se konektiraat.

SRAMOTA!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sramota dve nedeli so Lycamobile ne mozat da se konektiraat.

SRAMOTA!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Za start se podobri od Lycamobile* i pokraj ne moznosta za verifikacii , vtora linija,i toa sto ne stiga sms za miss call......
vo Lyca nema parking,nema jsp,nema donacii itn .....
mislam deka kese vlecka rabotava podolgo vreme ![DOUBLEPOST=1549452426][/DOUBLEPOST]
За конференциски да, но повик на чекање знае да ми се погоди во одредени моменти, не често но сепак добра опција е да се има без разлика. И да уште еден минус е што немаат систем за информирање за пропуштени повици додека си бил недостапен. Ова мислам ќе мора да го имплементираат.

Ќе биде и тоа, само што има поприлично голема работа од ИТ тимот за да се изработи, па да се истестира и да се стави во функција, ако не апликација сигурно ќе имаат онлајн систем за проверка на остварен сообраќај.

Дополнување на претходен пост: Проверено, 2 Step функционира и за Yahoo, само Microsoft им останува проблем.
Mene isto taka mie od golema vaznost povik na cekajne i sms za mised call , se dvizam vo reon kade e slaba pokrienosta i od vip i od telekom........dase nadevame deka ke go resat pobrzo otkolku Lycamobile sto gi resava nekoi problemi koi se stari 1 god,i povejke *

Па нешто нема сеуште проверка. Барем не на мојтелекабел.

Za start se podobri od Lycamobile* i pokraj ne moznosta za verifikacii , vtora linija,i toa sto ne stiga sms za miss call......
vo Lyca nema parking,nema jsp,nema donacii itn .....
mislam deka kese vlecka rabotava podolgo vreme ![DOUBLEPOST=1549452426][/DOUBLEPOST]
Mene isto taka mie od golema vaznost povik na cekajne i sms za mised call , se dvizam vo reon kade e slaba pokrienosta i od vip i od telekom........dase nadevame deka ke go resat pobrzo otkolku Lycamobile sto gi resava nekoi problemi koi se stari 1 god,i povejke *
Како и што ми пренесоа претходно дека ќе биде скоро, 2 Step Verification за Microsoft профункционира. Се надевам ќе следат решенија и на другите проблеми. :)

Како и што ми пренесоа претходно дека ќе биде скоро, 2 Step Verification за Microsoft профункционира. Се надевам ќе следат решенија и на другите проблеми. :)
Dodeka gi resi Tk, site problemi ke si terame na Vip / posekako plajkam ista suma kolku sto ke plajkam na tk, 500den . odnosno 649 so neo sim -149 bidejki mie vo kombo i isto taka nemam dogovor*ama imam 15 gb a zaboraviv imam i sms koristam 100~200 mesecno .! :)

Имат ли намера да отварат продажни салони и во другите градови или ќе работат само со Скопје.

Имат ли намера да отварат продажни салони и во другите градови или ќе работат само со Скопје.
Druze zosto samo SK ??? pa rabotat vo +12 gradovi.nadvor od Sk, za ostanatite mesta kade sto ne operiraat ,sim kartickite ke gi isprajkaat po nekoja od ovie posti .delco/nova posta i slicno* go potpisuvas dogovorot i postata go vrajka nazad. bar taka mene mi soopstija*
a ne znam kako ke odi toa so portirajne na broevi * po posta..... malce e bezvrska*

Dodeka gi resi Tk, site problemi ke si terame na Vip / posekako plajkam ista suma kolku sto ke plajkam na tk, 500den . odnosno 649 so neo sim -149 bidejki mie vo kombo i isto taka nemam dogovor*ama imam 15 gb a zaboraviv imam i sms koristam 100~200 mesecno .! :)
Барем засега со овие не се соочувам со никакви проблеми, единствено со Call Hold и онлајн системот за следење на сообраќајот. За проблемот со Lyca, иако признавам не сум запознаен ништо повеќе од вас, некако ми смрди и од нивна страна (на Вип) бидејќи се нивни виртуелен оператор. Вип и те како ти се познати со вакви ,,дубари,, кои ги прават па така не ме чуди и ова да има поврзаност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom