ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја мислев да почекам да видам какви понуди ќе имаат или да искористам од новогодишниве понуди на вип и телеком. Али ова повеќе ми излеа на заебанција отколку на некој сериозен мобилен оператор. чим неможат ни понуди да склопат па којзнае колку лошо понатаму ќе функциоонираат.

Па ја мислев да почекам да видам какви понуди ќе имаат или да искористам од новогодишниве понуди на вип и телеком. Али ова повеќе ми излеа на заебанција отколку на некој сериозен мобилен оператор. чим неможат ни понуди да склопат па којзнае колку лошо понатаму ќе функциоонираат.
Jas mislam deka ja preteraja epten ....ova mi lici neserioznost kako na startot na Lycamobile...
Pa koga veke sakaat da zapocnat, pa ako bile spremni do 31 ovaa god, neka kazat pocnuvame od rodendenot, tamu koga ime e 15.01 /19.01 ne znam tocno , em ke imaat vreme za reklama, promocija ova/ona em nema narodot da go ostavat na kumplug...bidejki ima mn, sto edvaj cekaaat dase portiraaat na koi ime preku glava od vip i telekom, so tie skapani dogovori.na koi nese pridrzuvaat a Aek, nisto ne pomaga. !
Navistina ja preteraa

А нема точен датум? Еееејј....многу не професионално од Телекабел.

Нема пуштање, газдата е на одмор.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ke bide naskoro eve go nivniot Klasicen odgovor

Почитувани,

Интензивно работиме на последните подготовки и наскоро ќе бидат објавени пакетите кои ќе ги понудиме.Како и сите услуги до сега, НЕМА ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ.

Имајте пријатен ден,
Телекабел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom