ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
За мене добра понуда вредна за да се префрлиш на Телекабел би била
-неограничено кон сите мрежи, 5 гига интернет за 300 денари.
-неограничено кон сите мрежи, 15 гига интернет за 400 денари
-и третата понуда некоја фенси шменси со роаминг минути.

У Вип за 500МКД имаш 500 MB па ти види сега.
jas za 499 imam 15gb / vip neo M-sim cenata redovna e 649 imam popust 150den. bidejki mie vo kombo M3 i cenata e 499. dogovorot e na neopredeleno,
so efekt ako i na Tk,za ista cena ima 10gb = 0[DOUBLEPOST=1545329823][/DOUBLEPOST]
За мене добра понуда вредна за да се префрлиш на Телекабел би била
-неограничено кон сите мрежи, 5 гига интернет за 300 денари.
-неограничено кон сите мрежи, 15 гига интернет за 400 денари
-и третата понуда некоја фенси шменси со роаминг минути.
i mene me bendisuva ova ....[DOUBLEPOST=1545329865][/DOUBLEPOST]
500 - 10gb демек
Slabo ...... nisto od biznisot ...[DOUBLEPOST=1545330051][/DOUBLEPOST]
15 gb se pred 2 dena obnoviv dogovor

Денеска ми дојде порака од ВИП, специјален месечен пакет со неограничени минути кон ВИП и 1ГБ интернет за 99ден (таква иста имам и на 02.11.2018 добиено и нормално искористено), многу често имам промоции од типот,
специјален неделен пакет со неограничени минути кон ВИП и 1ГБ интернет за 74,5 ден,
ако надополниш сметката добиваш 15 дена неограничени кон ВИП,
50%+ вредност од надополнувањето,
ако надополниш 300 ден неограничени минути кон сите мрежи цел месец,
специјален неделен пакет 2ГБ за 49,5 ден,
неограничени мин/смс кон ВИП и 200МБ една недела бесплатно, за реактивација 79 ден.

Значи не ги даваат овие понуди нонстоп, ама речиси секој месец дава нешто, оваа последната изгледа е од страв да не и избегам, ама нема шанси да и бегам со овој број, имам специјална тарифа од 3,9 денари по повик (може и цел ден да трае толку се плаќа)

Што сакам сега Телекабел некоја луда понуда да извади, па све конкуренција да збрише. Тек тогаш сериозно ќе се сфаќаат корисниците и ќе се потресуваат ако не се задоволни, а не како до сега...

Дојде и понеделник абер немаат. Досадни се веќе

Дојде и понеделник абер немаат. Досадни се веќе
cekale sigurno da vidat kolku ke bide na lyca mega paketot pa da bide 10 denari poevtin kaj niv*
100% nema drugo ..... otkako najavija od 19.01 2018 deka ke bidat i mob, operator eve uste malce 1god, ke pommine septemvri se pofalija deka se pri kraj i se si ostana na toa naskoro ...

cekale sigurno da vidat kolku ke bide na lyca mega paketot pa da bide 10 denari poevtin kaj niv*
100% nema drugo ..... otkako najavija od 19.01 2018 deka ke bidat i mob, operator eve uste malce 1god, ke pommine septemvri se pofalija deka se pri kraj i se si ostana na toa naskoro ...
Da ne go tempiraat datumot za rodendenot da bide 19.01???

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom