Зошто кај Телекабел кога селектирам преферирана мрежа ми ги дава заедно 2г/3г/4г/5г, и брзината на интернетот е катастрофа, додека кај Мтел ги дава посебно и може да штиклираш 5Г. Рекламираат 170Гб 5Г интернет а брзината 10-20 мб/с.
toa me plasi kaj TK, komsijata se prefrli komplet duo ++ a doma namesto 150/150 ima 20/30 na tel, 5g nema a na 4g brzinata e padni stani lokacija PP, povicxi vika na 2g se ok,
toa me plasi kaj TK, komsijata se prefrli komplet duo ++ a doma namesto 150/150 ima 20/30 na tel, 5g nema a na 4g brzinata e padni stani lokacija PP, povicxi vika na 2g se ok,
Каква мрежа има Телеком во Прилеп, таков ќе биди интернетот и повиците на мобилен, а оптичката мрежа од Телекабел е таа, зависи каква е оптеретеноста и каков е капацитетот.
Каква мрежа има Телеком во Прилеп, таков ќе биди интернетот и повиците на мобилен, а оптичката мрежа од Телекабел е таа, зависи каква е оптеретеноста и каков е капацитетот.
Izgleda kapacitetot im e nakaj 0,
vcera prijavi ke provereleni istiot odgovor isklucete modem/ruter od 220v(koe e napraveno XX pati) isto e
covekot e povozrasen samo vika zastanuva YouTube, a na lan e vrzan Tv,i so laptop probav so cat6 kable konekcija 1gbps lan pisuva ama brzinata e 20max. izgleda optickoto nesto ili pak cudno e
televizijata ne secka ,po optika u taa e
ama cekaj ovaj na Lan nema 100 tuku e zaglaven na 40/40( kolku sto e paketot) ova od sabajle a navecer 20nema.....
Izgleda kapacitetot im e nakaj 0,
vcera prijavi ke provereleni istiot odgovor isklucete modem/ruter od 220v(koe e napraveno XX pati) isto e
covekot e povozrasen samo vika zastanuva YouTube, a na lan e vrzan Tv,i so laptop probav so cat6 kable konekcija 1gbps lan pisuva ama brzinata e 20max. izgleda optickoto nesto ili pak cudno e
televizijata ne secka ,po optika u taa e
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.