ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто не може од Телекабел број да се плаќа во ЈСП ? Некоја тешка филозофија им е тоа или ?

А зошто не може од Телекабел број да се плаќа во ЈСП ? Некоја тешка филозофија им е тоа или ?
Немаат договор, многу едноставно не е никаква филозофија. Треба да им се досаѓа да трзнат малце

Користи СКОПСКА апликација
848903311ab6d6da1115507dff3581c3.jpg
872c3dfddc7d0ec764e6ae0f742b2316.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Кај да ја симнам таа Скопска апликација ? На Play Store ? Ако е од таму, не можам да ја пронајдам.

Sakas da kazes telekom nema 5g anteni, ima kako nema. Ja samo taka rekov poso e smesno oni uste Imaat problemi so 4g a ne pa 5g
5Г антените се бројат на двете раце. За да пуштиш нешто како сервис/пакет треба да имаш покривање на поголема територија.
Имаат проблеми оти немаат кадар (а нема ни во државата во тој бизнис), не им се инвестира, и не им е примарна дејност. Мобилната ја започнаа само и само да останат конкурентни на пазарот со 4 плеј услуги. Иако навидум личат ефтини, ако земеш пакет со 4 услуги од големите оператори, и А1 и Телеком доаѓаат поефтино, а нудат поквалитетна услуга.

Требало NFC да имам на телефонот за да биде компатибилен со Апликацијата ...А мојот нема, и ми пишува дека не е компатибилен телефонот со апликацијата, не можам да ја симнам... Благодарам поздрав..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom