- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А со хард диск што правиме?![]()
Битно е сега периодов кога заладува што по безболно да ја прештелуваат опремата.
Да си знаете нормално е да засецкува кога ќе паѓаат температурите се додека не се наштелува опремата за ниски температури.
Секоја есен и секоја пролет ова ќе се случува. Нормално е за сите кабловски провајдери. Ама треба стварно да залади за да се прештелува инаку ќе треба да си играат.... Како и да е сега е многу многу подобро.zatoa li zaebavase internetot koga gledav fudbal preku sopcast, ali sega paga od 15 na 5 i dovolno e za da gledas na raat ama neka go sredat i toa posto do pred nekoj den bese super
Епа вака:
До сега за неограничен интернет требаше да плаќаш 1500 денари месечно. Од сега па натаму имаш неограничен интернет за 500 денари месечно. Секој месец заштедуваш по 1000ка. За неколку месеци ќе заштедиш за нов хард диск.![]()
мислиш ?
![]()
Исто и кај мене, навечер константно интернетот е за никаде. Вчера не можев да гледам фудбал дури ни на 250 кб/с стрим од thefirstrow.Не знам за вас ама задниве дена навечет интернетот е тиња, ни спидтестот неможе да го покрене, под 1 мбпс. А пред неколку дена идеше до 10 ама кратко траеше. Невозможни осцилации се прават, никогаш не знаеш кога ќе ти затреба што те чека.