Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
А со хард диск што правиме? :)

Епа вака:

До сега за неограничен интернет требаше да плаќаш 1500 денари месечно. Од сега па натаму имаш неограничен интернет за 500 денари месечно. Секој месец заштедуваш по 1000ка. За неколку месеци ќе заштедиш за нов хард диск. :)

Битно е сега периодов кога заладува што по безболно да ја прештелуваат опремата.
Да си знаете нормално е да засецкува кога ќе паѓаат температурите се додека не се наштелува опремата за ниски температури.

zatoa li zaebavase internetot koga gledav fudbal preku sopcast, ali sega paga od 15 na 5 i dovolno e za da gledas na raat ama neka go sredat i toa posto do pred nekoj den bese super

zatoa li zaebavase internetot koga gledav fudbal preku sopcast, ali sega paga od 15 na 5 i dovolno e za da gledas na raat ama neka go sredat i toa posto do pred nekoj den bese super
Секоја есен и секоја пролет ова ќе се случува. Нормално е за сите кабловски провајдери. Ама треба стварно да залади за да се прештелува инаку ќе треба да си играат.... Како и да е сега е многу многу подобро.

Епа вака:

До сега за неограничен интернет требаше да плаќаш 1500 денари месечно. Од сега па натаму имаш неограничен интернет за 500 денари месечно. Секој месец заштедуваш по 1000ка. За неколку месеци ќе заштедиш за нов хард диск. :)

Well said.

Пу, пу пу, да не ги урочам ама у последниве година ипол негде Телекабел се имаат многу подобрено од претходно што беа. Последново е ова со пакетот супер. Горе-доле ја имаа стаблизирано брзината (со исклучоци, ама не за исклучоци од временските прилики). Да продолжат така, но истовремено и малку да поработат на односот со странките, пример ко ќе се јавам на телефон и ќе се пожалам со нешто, да не ми кажуваат не знам што е проблемот или слично. Ако не знаат таму во таа служба, ќе се јават кај овие стручниве ќе ги прашаат што е фрката и ќе ми кажат на мене.

мислиш ?
2hs6ioh.png

AVIWMgo.png

--- надополнето: 2 октомври 2013 во 18:06 ---
Само кај мене има проблеми? Значи на спид тест кога како сака си покажува, еднаш 14 mbps некогаш (ретко) 4, 8 итн.. И нонстоп брзината на отварање на страните се мени, еве сеа 14 пишува дека ми е а страните ѓи отвара како што отвара кај еден другар со 3 мбпс -.- видеа на јутјуб едвај гледам, кога највеќе ќе ми треба споро вчитува -_-

Мене сега ми е океј, вчера зезаше. Симнувам два торенти наеднаш со брзина еднииот 750 негде, другиот 900 кб/с.

Не знам за вас ама задниве дена навечет интернетот е тиња, ни спидтестот неможе да го покрене, под 1 мбпс. А пред неколку дена идеше до 10 ама кратко траеше. Невозможни осцилации се прават, никогаш не знаеш кога ќе ти затреба што те чека.

Не знам за вас ама задниве дена навечет интернетот е тиња, ни спидтестот неможе да го покрене, под 1 мбпс. А пред неколку дена идеше до 10 ама кратко траеше. Невозможни осцилации се прават, никогаш не знаеш кога ќе ти затреба што те чека.
Исто и кај мене, навечер константно интернетот е за никаде. Вчера не можев да гледам фудбал дури ни на 250 кб/с стрим од thefirstrow.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
3008958241.png

Одам да ресетирам модем да видам шо ќе биде.

gledam kolku e dobar netot epten, 15 so 1 nema sto cela vecer e vaka!
3010237166

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom