Tekken

• Креатор на темата Креатор на темата desertfox
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 мај 2005
Мислења
288
Поени од реакции
4
Ако дозволува името општи муабети да се стаи тука тема за теккен. (не е игра нешто поише е, ќе ме разберат тие што ја играат). Има ли теккенџии тука ( добри се мисли , не со Еди шо играат)?
Dare to play with me :pos:
Who dare wins ( ова е мотото на SAS единиците)

Теккен е игра друже, затоа и ја преместувам во Игри. :wink:

теккен

e игра е, ама мн добра, само никој изгледа не се пријавува, можеби гарфилд ќе ви раскаже како му рипаше притисокот, кога го макљав

Ја играв на плејстејшен.........сега не..... :?

Јас ја немам играно до сега - искрено... Ама сакам да ја играм.
Сака некој мене да ме макља?

Ја бев најбољи у маало бе........

месаја

зависи у кое маало месаја, ако е надвор од Скопје можеби си бил, ама од сите маал у Скопје , немаше бољи од мене и уште двајца, со кои БЅ тхе њаѕ , хаххахаха, у ствари by the way, вечер сме на бељот, па и за тоа ако има кандидати... бујрум. а за тоа најбољи у маало ќе пишам подолу еден виц.

Може треба да се организира една Теккен партија, кој сака на PS, а кој сака позади ЈБ-Тито на игралиште, во живо. Па да видиме кој е најбољи у маало или гоолемо. БиваТ?!!

Многу ја играв порано и секогаш тепав! :pistol: Е сега незнам како стојам со кондиција ... а да не ја има некаде по интернетов случајно?

I jas isto :pos: ama ne mi e igrana mnoooogu odamna....

ja igrav minatoto celo leto Soulcalibur, bolja e od tekken. Pokolj pravev so Raphael :D

desertfox напиша:
Ако дозволува името општи муабети да се стаи тука тема за теккен. (не е игра нешто поише е, ќе ме разберат тие што ја играат). Има ли теккенџии тука ( добри се мисли , не со Еди шо играат)?
Dare to play with me :pos:
Who dare wins ( ова е мотото на SAS единиците)

Зашо не со Еди баш е супер човекот?????

samo tekken 3 ja imam igrano na play station i samo so EDI ( raperot go vikavme )

Јас со :violent1:Јошимицу партал праев. Сите финти му ги знаев.:je:

mitko2848 напиша:
www.arenabg.com от тук можете да си свалите много игри за psx,ps2,xbox,pc има ги и soul calubur2 и tekken5 :D
А ова странава не работи:icon_conf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom