Teen Wolf

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
па што не кажеш бе почнала 3та сезона :vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos: :pos: :pos:

Ехеее, сега треба 3та епизода да биде емитувана од сезонава наскоро. Испаднав најфанатик од сите на форумов кој го гледале чудово :D.

Некој ја гледа 3тава сезона, или само што освоив нов Twilight level losership што уште ја гледам серијава? Please somebody tell me I'm not alone :cautious:.

Јас ја следам серијава не си сам, стварно ми е ептен добра незнам зошто имаат толку негативни мислења, Стајлс ми е врв, а и добра е приказнава :)

Е добро де тек трета епизода е....

..ако не ја бидне... кој ја е..е

еве земи ја за пример..True Blood ..cela prva sezona и беше потпросечна, тек во третата доби во динамика

исто и Старгејт универзум отпрва беше досадна...

Аии, што кажа. TB 1 и 2 сезона беа врв, после падна осетно....

+1 кој ја следи серијата. Интересна серија е. (y)

No one? (n)

Еи, мајке ми која епизода. Па смртта на Хајсенберг и крајот на Брејкинг Бед не ме погодија толку колку смртта на Алисон. :place:

No one? (n)

Еи, мајке ми која епизода. Па смртта на Хајсенберг и крајот на Брејкинг Бед не ме погодија толку колку смртта на Алисон. :place:

Знаеш, спојлер обрасците постојат со причина на форумов - да се искористат, па на личен избор кој сака нека си прочита. Не вака, да му го уништиш моментот на некој кој ја следи серијата.

Знаеш, спојлер обрасците постојат со причина на форумов - да се искористат, па на личен избор кој сака нека си прочита. Не вака, да му го уништиш моментот на некој кој ја следи серијата.

втора половина од 3 сезона не сум глеал,,а овој горе ме утепа сеа со спојлерот,, не ја гледам веке

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom