Teen Wolf

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Локација
Тука негде наоколу
teen_wolf.jpg

Opis:
MTV-eva nova TV serija Teen Wolf, remake istoimenog filma sa Michael J. Foxom, početi će se prikazivati početkom lipnja. Serija je bazirana oko mladog autsajdera po imenu Scott McCall, koji je jedne noći lutajući šumom u potrazi za mrtvim tijelom te bude napadnut od vukodlaka. Uspije pobjeći od napada sa samo ugrizom, te počinje primijećivati neke promjene u sebi.

IMDb

До сега се излезени три епизоди... ветува!

Е добро де тек трета епизода е....

..ако не ја бидне... кој ја е..е

еве земи ја за пример..True Blood ..cela prva sezona и беше потпросечна, тек во третата доби во динамика

исто и Старгејт универзум отпрва беше досадна...

Уште една досадна и глупа серија....

And here I thought that the vampire/werewolf fever was nearing its end :rolleyes:
Затоа што и самиот филм беше толку "добар", неизбежна последица беше да му се направи римејк серија, после цели 26 години...I mean come on. А се кладам дека единствена допирна точка помеѓу филмот и серијава, е тоа што има тинјеџер, кој се претвора во....врколак o_O

Ми заврши првата сезона што ќе правам сега? Цело време следев за на крај да видам дека Дерек од сега натаму е Алфа. Да добро читате, ја гледав за да ги почитувам повеќе вистинските добри серии.

Јас ја следам серијава веќе некое време, изгледани се сите епизоди, и гледам дека HBO почнува на нерви да ми иде и со оваа серија со тоа како ги сјебува ликовите и приказната.

Некој ја гледа 3тава сезона, или само што освоив нов Twilight level losership што уште ја гледам серијава? Please somebody tell me I'm not alone :cautious:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom