- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После напорни 14 саати ја симнав играва ама никако да почнам да ја играм.Како и секој нормален играч одам на start playing и си избрав мод на играње и чекам по 10-ина минути ништо не се случува и затоа отидов на browse server и стискам refresh меѓутоа ништо.Ниту еден сервер не ми се појави (барав на интернет).
Па веќе е F2P јас си ја симнав од стим.TF2 ќе иде F2P.
Хмм...ондак каснам xDПа веќе е F2P јас си ја симнав од стим.
Тотално си во право, прееска пола саат не можевме да ја бутнеме количката, тимот воопшто не ни се трудеше, земале 4 снајпери и пукаат во празно...Очекувај вака да биде месец-два. Премногу нови играчи што појма немаат што праватЕптен јака, првпат сега ја фатив пред 2-3дена и немам станато од играва.Enginner RULES!
ps. На серверов од телекабел е безврска. Мислам убав си е серворот, без лаг, се тоа, ама играчите шо играат појма немаат. Зеле 7 снајпери како син тим и никој не ја туркат бомбата, гледаат само убиства да прават.![]()
Можеш да ја симнеш од друго место, после треба само да ги ископираш .gcf фајловите од steamapps фолдерот.Видов дека е бесплатна играта па сакам да ја играм . Е сега бидејки имам слаб интернет не можам да чекам 10 гб да ми симнува 2 дена дали можи некако друг да ми ја симни играта да си ја префрлам во пц и да ја играм преку стим или мора да ја симнувам?