Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
eh so taja braceda to te sakam kolku pati beshe recheno:D...i da znacese mnogu:)

За да го изговориш тоа пред се треба да го почувствуваш.. да ја почувствуваш љубовта во себе кон другиот.. треба да си сигурен за што станува збор.. сигурен дека не е само убавиот момент во кој присуствуваш, па те понесува да го изговориш-зошто има такви случаи во кои тие зборови се празни.. и самиот си свесен за тоа а сепак ги кажуваш, што ми се случува и мене.. не викам не.. Меѓутоа вистинското кога ќе го изговориш и ќе го почувствуваш, зошто и ќе знаеш во кој момент треба да го употребиш..

abe da lesno e,ama ne bi trebalo da se vika koga ne se misli,zaebi bidi iskren

Те сакам е многу посесивен збор, значи дека некого посакуваш или го сакаш за себе или за вешчерта и е збор кој знам да го кажам честопати, не е збор кој искажува љубов, барем не според мене и затоа не лажам кога ќе го кажам :toe:

Те сакам е многу посесивен збор, значи дека некого посакуваш или го сакаш за себе или за вешчерта и е збор кој знам да го кажам честопати, не е збор кој искажува љубов, барем не според мене и затоа не лажам кога ќе го кажам :toe:

I agree....

Те сакам викаш на другарка, а и на девојка ама сепак има различно значење...Едната ја сакаш како другарка а другата како девојка...Затоа,мое мислење, на девојката ќе и кажеш дека ја љубиш или дека си заљубен во неа со што автоматски постигнуваш ефект...

ПС, добар потпис...:wink:

Тешко е да се каже ТЕ САКАМ , а особено на таја личност што ја сакам дека кој ќе га видим срцево ми чука 300 а уште да и кажем ТЕ САКАМ (може срцев удар да добием)

[zEUs];1595567 напиша:
Тешко е да се каже ТЕ САКАМ , а особено на таја личност што ја сакам дека кој ќе га видим срцево ми чука 300 а уште да и кажем ТЕ САКАМ (може срцев удар да добием)

У право си ... најтешко е да кажеш те сакам на личноста што навистина ја сакате..:smir:

[zEUs];1595567 напиша:

У право си ... најтешко е да кажеш те сакам на личноста што навистина ја сакате..:smir:

Па ако на таа што заслужува не и кажам ТЕ САКАМ, тогаш на кој да кажам???
Па и срце да ме стегне, ќе умрам среќен :)

зашо секогаш коа ке и кажам на некоја ТЕ САКАМ таа си ќути:vozbud::vozbud: хаха,а јас очекувам и таа да ми каже дека ме сака,АМА ЗАЛУДНО:smir:

јас сакам да кажувам ТЕ САКАМ...али мнооогу мразам, кога нема да го добијам посакуваниот фидбек...

Кажувам „Те сакам“ само на личности кој мислам дека вредат...
Се случува да биде невозвратено , предизвикувајќи глупо чувство во себе....
Но сепак , има луѓе на кој вреди да им кажеш... Фала ти боже што ми кажа кој вредат , а кој не .. :)

Го користам ама не она класичното „Те Сакам“ како почеток на некоја врска.

многу ми е тешко иако го мислам тоа ама кога ќе дое тој момент на изговарање нешто ко да ме стега од натре и не ми дава да изустам ни збор...

Sakam da mi go kazuva toa i da me guska i da me cunka vo isto vreme:back:...posto jas sum golema ligla hahah:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom