"Те обожавам"

пс. бабава заслужува трол фејс да се направи по нејзиниот лик. Каков тролинг им даде денес... :D
Бабава може и треба да дава часови по тролање, ваков трол ретко се гледа :vozbud:

Браво! Ги истрола лоповиве со стил, убаво и квалитетно.

Ова беше нешто во стилот ''Со свој камен по своја глава''.

Сега очекувајте Ба-ба.Во тепих:pos:

Ги истрола,ама сигурно истава оваа баба има гласано за владеачката партија,иако кенка нешто и ми глуми лудило.
Не ќе да е тогаш лицемерна,со повеќе лица ќе да е.

Мене старава ми е закон. Сигурен сум дека Гујо и компанија ја чуле и виделе отпосле и сфатиле дека жената им го направи истото тоа што тие (и сите партии и политичари во државава) му го прават на народот со години. Пред нив зборат едно позади грб прават друго.

Цела држава ни е таква... лицемерна. :)
Toa e висока политика за партиските послушници :icon_lol:
Битно бабава "пролупала", ама не е проблем шо тоа го праат водачите ни наши со години :pipi:
п.с. Треба да ја прогласат за државен непријател бр.2

Бабава го направи тоа што го прави секој политичар,дволичност и иронија.

Бабава го направи тоа што го прави секој политичар,дволичност и иронија.
Да ама политичарите тоа не го кажуваат во јавност и они не го прават тоа за да преживеат они го прават тоа да живеат т.е нив политиката им е бизнис со добар прилив, а бабата и сличните на нејзе гледаат нешто ситно да огребат, тоа ти е исто како од шведска маса само ронките да ги јадеш.

Јас мислам дека бабава заслужи ваков трон:

12623153.jpg

Плус еве ви линкче, па пишете си и вие. ;)

Дајте луѓе оставете ја жената гледате дека си има проблем жената со право си плаче кога нема да и помогне никој кој е тука прав лицемер вие што судите тука или она.

Во македонија има голема сиромаштија што ниеден премиер неможе да ја среди длабоко сме влезени во дупка.

Back
На врв Bottom