"Те обожавам"

пс. бабава заслужува трол фејс да се направи по нејзиниот лик. Каков тролинг им даде денес... :D
Бабава може и треба да дава часови по тролање, ваков трол ретко се гледа :vozbud:

Браво! Ги истрола лоповиве со стил, убаво и квалитетно.

Ова беше нешто во стилот ''Со свој камен по своја глава''.

Сега очекувајте Ба-ба.Во тепих:pos:

Ги истрола,ама сигурно истава оваа баба има гласано за владеачката партија,иако кенка нешто и ми глуми лудило.
Не ќе да е тогаш лицемерна,со повеќе лица ќе да е.

Мене старава ми е закон. Сигурен сум дека Гујо и компанија ја чуле и виделе отпосле и сфатиле дека жената им го направи истото тоа што тие (и сите партии и политичари во државава) му го прават на народот со години. Пред нив зборат едно позади грб прават друго.

Цела држава ни е таква... лицемерна. :)
Toa e висока политика за партиските послушници :icon_lol:
Битно бабава "пролупала", ама не е проблем шо тоа го праат водачите ни наши со години :pipi:
п.с. Треба да ја прогласат за државен непријател бр.2

Бабава го направи тоа што го прави секој политичар,дволичност и иронија.

Бабава го направи тоа што го прави секој политичар,дволичност и иронија.
Да ама политичарите тоа не го кажуваат во јавност и они не го прават тоа за да преживеат они го прават тоа да живеат т.е нив политиката им е бизнис со добар прилив, а бабата и сличните на нејзе гледаат нешто ситно да огребат, тоа ти е исто како од шведска маса само ронките да ги јадеш.

Јас мислам дека бабава заслужи ваков трон:

12623153.jpg

Плус еве ви линкче, па пишете си и вие. ;)

Дајте луѓе оставете ја жената гледате дека си има проблем жената со право си плаче кога нема да и помогне никој кој е тука прав лицемер вие што судите тука или она.

Во македонија има голема сиромаштија што ниеден премиер неможе да ја среди длабоко сме влезени во дупка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom