Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Точно ! Не сакам насилници и дечки пуни со агресија внатре....сакам смирени разумни паметни тактичари што РАЗМИСЛУВААТ:) и такви бирам!;) Кажувам познавам кога некој е кретен ..насилник силеџија..психопат...се гледа тоа.... и бегам од таквите...Боже САЧУВАЈ да ме шамара некој ! за да дојде до тоа треба да имам ПСИХОПАТА НАСИЛНИК ПОРЕМЕТЕН ПСИХИЧКИ ДЕЧКО а ја од такви БЕГАМ ко од чума:icon_mrgr::vozbud:хехе
Нежни не сакам превише да кажам педерастични не...али нежни овака сензитивни да..и разумни:pipi: ...најбитно паметни а не неандерталци:icon_mrgr::icon_mrgr:

И фала за советите;) фино од тебе

Убаво убаво... али има и поговорка - Испод мира, триста вира.
или едно мое мото:You never know!

А да мој дечко бркал другарка НЕ ! А биле слатки другаркиве али превише ме сакале ваљда да би погледнале друга!:) А не па другарка! Јас не идам со кретени никад ..бирам со кој идам доброоо и затоа ми се нема случено тоа;)
Тргнувајќи од твојата теза идиме до моментот дека ти не идеш со кретени
а јас сум бркала да кажам други негови даааааааа пошто они сакале со мене и ми биле некои слатки;):P и да го казнам дечко ми ради некоја глупост..:D
ама најверојатно дечкоти иде со кретен...

...ми беа слатки им се свиѓав и тоа го покажуваа очИгЛеДно и кога ке ми згуснеше со типот нешто некое проблемче ја одма некој од другарите негови го заведувам му зборам му се смејам:P ....и овој додека не полуди и ја научи лекцијата да не праи више проблеми и после знаеш како се претпазливи и душички :LOL::pos: хехе али сеа со овој дечко не праам така;) сеа за сеа:icon_mrgr:
Си начекала село без кучиња, то ќе ти речам само...

Тргнувајќи од твојата теза идиме до моментот дека ти не идеш со кретени
ама најверојатно дечкоти иде со кретен...
Си начекала село без кучиња, то ќе ти речам само...
ПА нели дечките сакаат БИЧИС:D:icon_mrgr:
ИЛи кучки....;) тоа бев ја..да сеа не сум..тоа беше со бившиот..овој дечко најповееке го сакам и не би му направила никад нешто такво;)
СЕЛО Е ЦЕЛО СКОПЈЕ скоро хехе ја знаев да бирам од бољите раси;)
--- надополнето: Nov 30, 2011 2:40 PM ---
Убаво убаво... али има и поговорка - Испод мира, триста вира.
или едно мое мото:You never know!
Да ;) тачно ке пазам да;) тенкс:)

ПА нели дечките сакаат БИЧИС:D:icon_mrgr:
ИЛи кучки....;) тоа бев ја..да сеа не сум..тоа беше со бившиот..овој дечко најповееке го сакам и не би му направила никад нешто такво;)
СЕЛО Е ЦЕЛО СКОПЈЕ скоро хехе ја знаев да бирам од бољите раси;)
Тој шо ти рекол така, те излажал... остани си ти БИЧИС или кучка, па ела по 10 години ќе прајме муабет... да видиш дали си во право.

Инаку, што си одбрала ќе покажи времето.... расите немаат никаква врска со она шо е во глата.

Тој шо ти рекол така, те излажал... остани си ти БИЧИС или кучка, па ела по 10 години ќе прајме муабет... да видиш дали си во право.

Инаку, што си одбрала ќе покажи времето.... расите немаат никаква врска со она шо е во глата.
Да ке покаже времето..не викам не..али веке година ипол се покажа одлично дечко ми;) така да...илузурно е да се праи муабетов коа зборував јас за бившите..мое искуство...а се заебавав за КучКа :icon_mrgr::D сеа не сум ;)

Да ке покаже времето..не викам не..али веке година ипол се покажа одлично дечко ми;) така да...илузурно е да се праи муабетов коа зборував јас за бившите..мое искуство...а се заебавав за КучКа :icon_mrgr::D сеа не сум ;)

Не си или не можеш повеќе :D? Те средил типот како што треба, минатиот ти пуштал и си го мафтала :D.

Го сакаш дека ќе те шутне ако му изводиш ама така и треба, се поставил ко машко и сеа си мирна :D.

Не си или не можеш повеќе :D? Те средил типот како што треба, минатиот ти пуштал и си го мафтала :D.

Го сакаш дека ќе те шутне ако му изводиш ама така и треба, се поставил ко машко и сеа си мирна :D.

Ја изшамарал бе Кајзер зашо кажав една страна уназад.. дур не плеснеш нема да стои сус... женска психологија :icon_lol:

Видиш како си знаеш све!;):LOL:
Даа многу го сакамм и превишее да би му направила нешто лошо и да бидам кучка (а и не ме интересира више тоа пројде коа си играв)
А може ме и средил ;) али и јас превише го сакам и ценам ..прво себе би се повредила него него кога би му направила срање такво! :pipi:
А едино ако ми направи некој проблем погоолем (ШТО НЕ ВЕРУВАМ ) онда се буди кучката у мене пак!!!! :D хехе
п.с.И хелоу пак Каисер;)
--- надополнето: Nov 30, 2011 3:12 PM ---
Ја изшамарал бе Кајзер зашо кажав една страна уназад.. дур не плеснеш нема да стои сус... женска психологија :icon_lol:
хехе:D:D:D МЕ ЗАЉУБИ тоа ке да е финтата;):pipi: и сеа нема мрдање лево -десно:pos::D:D

хехе:D:D:D МЕ ЗАЉУБИ тоа ке да е финтата;):pipi: и сеа нема мрдање лево -десно:pos::D:D[/quote]

Љубовта башка бе мила... додека не ја осетиш и зацрвениш нема да го има правиот ефект траст ми :)

Обично сите се против шамарчиња ама знам типка што испровоцирала шамар од дечкото за да види дали ја сака, ко шо викаш ти женска психологија :icon_lol:.

Љубовта башка бе мила... додека не ја осетиш и зацрвениш нема да го има правиот ефект траст ми :)

Па добро сега....ми има докажано пиздено да кажам кога ми се мувал некој лик од страна да ме мува( а не е он со мене у град тогаш)...и он пизди ...и ЗАШТИТНИЧКИ се поставува према мене коа некој сака да ме рчне ...и знам да се нервира ако ми досаѓа некој лик...или другар..еве ја немам другари скоро више поради него :D али и мене ми одговара тоа...пошто ЗАЉУБЕНА сум и све би направила за него.и убаво ми е:pipi: ..а можда пошто се љути и пизди и ми преречува за други дечки ме има стегнато а??? :D:P

Ако се најдам во ваква ситуација другарот ќе го рушам од мавање:D Посебно ако ми е добар другар, абе немат да знајт кај да терат.
А на женската не ја тепам, пошо неам срце да мавнам на некој шо го сакам, посебно ако е женско.:)

Обично сите се против шамарчиња ама знам типка што испровоцирала шамар од дечкото за да види дали ја сака, ко шо викаш ти женска психологија :icon_lol:.
Абе какви шамарањаа алооооооо какви насилницци БОЖЕ САЧУВАЈ од кретени кои удираат жени ..љубов се докажува со Внимание Бакнеж Милување и ред други работи ..
Аман више од таа балканска психологија на гледање на љубовта преку насилни момци ..мука ми е тоа да слушам:sick: ..Кога ке еволуиираат машките на балканот више и жените што ги сакаат истите!

Едноставно морам да прашам, тебе маж ти те шамара?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom