Ima :smir:Е ако де, може и сони да изиграмо друг ден (х
Кј Љаљо горе, на тројките... ќе играмо 2 на 2, еве ја со Зеус, и има ли јачи?
Слушнав си ме барал?Е ако де, може и сони да изиграмо друг ден (х
Коај сакате?:pos2::pos2::pos2::helou:Е ако де, може и сони да изиграмо друг ден (х
Па не...да се организирамо прво овде!Toni резервираше за у рамстор??
Епа ајде еве више 3-4 сигурни са. Другиве???Па не...да се организирамо прво овде!
Убоо се сеќаваш, кога влагаш Тетово вртиш лево... после цепаш само право, нигде не вртиш дур стигнеш до кружниот тек и после на кружниот тек вртиш лево возиш пак право (ќе видиш пак кружен тек) после него е одма Штул... лесно е, две кривини само лево другото се правоМоже некој да ми објасни како да стигнам влезот на Тетово од Скопје до Штулов, молим лепо? Бев еднаш, се сеќавам отприлика на патот, ама да не залутам (се сеќавам дека се иде лево, па се следи таа улица лево, до еден кружен тек, ама ако може некој подетално да ми објасни, би била многу благодарна). :smir: Фала однапред :back:
А да му даеш мапа на чуекот....?Убоо се сеќаваш, кога влагаш Тетово вртиш лево... после цепаш само право, нигде не вртиш дур стигнеш до кружниот тек и после на кружниот тек вртиш лево возиш пак право (ќе видиш пак кружен тек) после него е одма Штул... лесно е, две кривини само лево другото се право