Teтово

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Е ако де, може и сони да изиграмо друг ден (х
Кј Љаљо горе, на тројките... ќе играмо 2 на 2, еве ја со Зеус, и има ли јачи? :D

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Сега значи останува за другата сабота во 15 часот или покасно ??

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ја нажалост не моем петок и субота. За други деној рачунајте ме =]

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Епа сеа ја дрцате работава свите.............

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Може некој да ми објасни како да стигнам влезот на Тетово од Скопје до Штулов, молим лепо? :pipi: Бев еднаш, се сеќавам отприлика на патот, ама да не залутам (се сеќавам дека се иде лево, па се следи таа улица лево, до еден кружен тек, ама ако може некој подетално да ми објасни, би била многу благодарна). :smir: Фала однапред :back:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Може некој да ми објасни како да стигнам влезот на Тетово од Скопје до Штулов, молим лепо? :pipi: Бев еднаш, се сеќавам отприлика на патот, ама да не залутам (се сеќавам дека се иде лево, па се следи таа улица лево, до еден кружен тек, ама ако може некој подетално да ми објасни, би била многу благодарна). :smir: Фала однапред :back:
Убоо се сеќаваш, кога влагаш Тетово вртиш лево... после цепаш само право, нигде не вртиш дур стигнеш до кружниот тек и после на кружниот тек вртиш лево возиш пак право (ќе видиш пак кружен тек) после него е одма Штул... лесно е, две кривини само лево другото се право :icon_lol:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Убоо се сеќаваш, кога влагаш Тетово вртиш лево... после цепаш само право, нигде не вртиш дур стигнеш до кружниот тек и после на кружниот тек вртиш лево возиш пак право (ќе видиш пак кружен тек) после него е одма Штул... лесно е, две кривини само лево другото се право :icon_lol:
А да му даеш мапа на чуекот....?:)

Член од
4 мај 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Тетово, Тетово, Тетово... Еден од најубавите Македонски градови, после Солун и Охрид. Наскоро ќе биде наш повторно...

Kajgana Shop

На врв Bottom