Teтово

Член од
6 август 2024
Мислења
87
Поени од реакции
47
Го напрајле делот кај улицата со дуќаните од кај суд до музеј на Тетово со калдрма со клупе, корпи за ѓубре, канделабри.. Ама бар да средеа тоа жицеве горе за струја некако под земја веројатно е тоа изводливо.
AJ SAMO DA KUKATE ZNAETE SVE NESTO NE VI CINI PA BAREM POJKE RABOTA OD SVITE PRETHODNI SO BILE GRADONACALNICI

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
AJ SAMO DA KUKATE ZNAETE SVE NESTO NE VI CINI PA BAREM POJKE RABOTA OD SVITE PRETHODNI SO BILE GRADONACALNICI
Тоа дека работа работа повеќе од некој други градоначалници ама сепак треба да се има некој ред. Малку е глупо после пак да се копа заради поставување оптички интернет, веројтно и струја ако може да бида жицете подземно.

Друго нека поработи општинава ѓубрево да се чисти повеќе во текот на денот, контејнерите да се чистат со шмрк вода и сретство, да нема скршени контејнери.. Да се тргна уличниве кучиња огромни ко волци и мечке од кој страв ти е да ги гледаш а да не зборимо да пројдеш покрај нив. До кога ќе стои недопраен тој фамозен нов театар? Што кој курац го почнале ако се нема доволно буџет или па што го замислиле да е толку скуп за реализација?

Член од
6 август 2024
Мислења
87
Поени од реакции
47
Тоа дека работа работа повеќе од некој други градоначалници ама сепак треба да се има некој ред. Малку е глупо после пак да се копа заради поставување оптички интернет, веројтно и струја ако може да бида жицете подземно.

Друго нека поработи општинава ѓубрево да се чисти повеќе во текот на денот, контејнерите да се чистат со шмрк вода и сретство, да нема скршени контејнери.. Да се тргна уличниве кучиња огромни ко волци и мечке од кој страв ти е да ги гледаш а да не зборимо да пројдеш покрај нив. До кога ќе стои недопраен тој фамозен нов театар? Што кој курац го почнале ако се нема доволно буџет или па што го замислиле да е толку скуп за реализација?
Pa I'ma opticki internet cel grad eve ja imam optika znaes Kako e jako mi vagja nad 100 Mbps I na download I na upload a toa so Vikas da nema skrseni kontenjeri toa treba kultura da imaa ljudive poso on stava svegde doterue I nakaj banjice I u gradov ama koj nekoj slezen od planina krsi poso ne e civiliziran toa e drugo

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
Pa I'ma opticki internet cel grad eve ja imam optika znaes Kako e jako mi vagja nad 100 Mbps I na download I na upload a toa so Vikas da nema skrseni kontenjeri toa treba kultura da imaa ljudive poso on stava svegde doterue I nakaj banjice I u gradov ama koj nekoj slezen od planina krsi poso ne e civiliziran toa e drugo
Треба култура ама нема за жал. Еинствено што може да напраа е пендрекот да игра ама па не моеш да знаеш когај некој фрља ѓубре, крши.. Треба цел ден да шетаа полицајци и обезбедување по градов.

Член од
29 јуни 2017
Мислења
1.996
Поени од реакции
10.234
Сега колку шо знам, има само 1 мала улица до и од Чешелите и тија населбе таму, таја шо проаѓа кј Црвен Крст... Убаа е улицава нова само кому текна да напрае ваке да ги блокира људине незнам..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
Сега колку шо знам, има само 1 мала улица до и од Чешелите и тија населбе таму, таја шо проаѓа кј Црвен Крст... Убаа е улицава нова само кому текна да напрае ваке да ги блокира људине незнам..
Кога ќе почне таму да се организираа некакви панаѓури со тезги за потребе на културно лето, некој прославе и слично плус ќе биде хаос и кога ќе дојде дијаспора на лето кога има повеќе гужве со колете.

Не ги разбирам и људиве што сакаа на лето по цели денови и ноќи да се возикаат сегде со коле и тоа на места кај што и пешки да идеш ќе стигнеш, ги разбирам и тие што стварно имаа потребе од кола ама стварно имаа потребе.

Така да и вакви потези го одежнуа начинот на функционирање на собраќајот.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
Пројдов кај улицата Радован Цониќ. Убав изглед а убрзано напраена па коцкете појќе подизвадени наместо све да е исто рамно. Тој дел имаше доста албански знамиња веројатно останале од когај се славеше. Тој дел најмалку скоро па ич нема македонски бутици ама тоа е кога градов е појќе албански него што е македонски.

Друго денеска случајно од Инстаграм реклама видов дека онаја фирма за достава на храна Корпа има и ресторани од Тетово ама многу малку. Никад до сеа не сум видел низ улица дека некој од Корпа врши достава на храна у Тетово. Ги има Шатци, Фратели, Грин пица, KFC, Amanti, Proteini si, Lukoil, Plaset, Dvor 21

Burger king и Usta Donerci моментално не са доступни на Корпа.

Функционира ова у Тетово? Некој наручуел некоаш?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Поздрав.

Предлог и препорака за некои теретани во Тетово. Во регион од стадион до центар тој дел од градот

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244
Поздрав.

Предлог и препорака за некои теретани во Тетово. Во регион од стадион до центар тој дел од градот
Не идем во теретана ама имаше една што ми се појави на социјалниве мреже стварно беше добро средена внатре.

Член од
12 декември 2024
Мислења
5
Поени од реакции
19
Дали пуштија автобуска линија до Попова Шапка?
Автоматски споено мислење:

Со кола не ми се оди поради хаосот.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.527
Автоматски споено мислење:

Со кола не ми се оди поради хаосот.
Да, еве:

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.846
Поени од реакции
8.244

Имаа ли овие Субермахер новава фирма или како и да се викаа за кабаст отпад услуга од дома пред зграда или куќа да ти го зема со нивно возило? Зошто да мора секој самостојно да носи таков отпад до таму си некој Собирен центар накај Требош што е? Не секој има простор во кола да го стави стариот мебел или нема секој време од икс причини да отиде до таму, има и такви кој не познава некој друг што ќе се најде да го земе стариот мебел или стара техника.

Kajgana Shop

На врв Bottom