Teтово

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
I ja sum od tetovo:pos2:
znam deka ima edno 10 najmalu ama uste gi nema da se prijava

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Тетовчани, дај кој и да сте на форумов да се најдеме еден ден да седнеме на кафе да се запознаемо пошто нема смисла вака.

И да ве прашам ќе одите ли на собиранката во Скопје. Ако одите дај бар и за тоа муабет да правиме организирано да ни биде.:)

Поздрав.

Тетовчани?:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Тетовчани, дај кој и да сте на форумов да се најдеме еден ден да седнеме на кафе да се запознаемо пошто нема смисла вака.

И да ве прашам ќе одите ли на собиранката во Скопје. Ако одите дај бар и за тоа муабет да правиме организирано да ни биде.:)

Поздрав.

Да се цитирам самиот само колку да видам кој се е тетовчанец и кој од нив мисли да оди на собиранката.
Сите тетовчани да ми пишат п.порака.:vozbud:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123

Поздрав.

Dajte be svarno da se soberemo na kafe ednas da vidimo koj smo sto smo me razbirate neli pa ako ne na ovaja na slednata sobiranka da idemo organizirano zaedno,pa zas da ne da napraemo i mie edna sobiranka?:vozbud:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Милан што че им праемо на тетовчаниве-да зеемо еден автобус и да го гурамо до скопје. Или пошо имамо ја и ти искуство со возојве може и тоа ко комбинација да биде а браааааат!!:icon_mrgr

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Oj tetovci! Daj kazete nekoj drug kafic shto e na moda, dva dena okapav u 'masetro' ke treba da baram dnevnica ushte malku. LoL! A bashka i sladoledot e zakon i sve e kako shto treba! Eve si najdov i internet kafe, neshto ne e kako sho treba ama brka rabota, vo den kako denes koga nema mnogu rabota!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Oj tetovci! Daj kazete nekoj drug kafic shto e na moda, dva dena okapav u 'masetro' ke treba da baram dnevnica ushte malku. LoL! A bashka i sladoledot e zakon i sve e kako shto treba! Eve si najdov i internet kafe, neshto ne e kako sho treba ama brka rabota, vo den kako denes koga nema mnogu rabota!
Па околу маестро ти е цела чаршија:wink:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ne e bash cela, ima dva kafichi dobri bea do lanska godina po ulicata pod poshtata, taa nadole shto ide, od leva strana prema avtobuskata koga se dvizish se dvata ama sega nekako im padnala shemata gledam vamu e cel grad. Prashav da ne ima neshto novo za toa.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
abe brat za kafici imas kolku sakas makedonski moze nema tolku mnogu ama i da ides u albanski kafic ja sum siguren deka nema nisto da ti se desi taka da nemaj gajle

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A bre! Ti na bajram me terash u albanski kafichi da idam a? :pos2:
Inaku bev u Image caffe i super beshe, puno luge. Prashuvav prege za punto verde mu proshol interesot a? porano dobri zabavi imashe tamu sega nekako prazno beshe, ustvari ne nekako nego skroz prazno. LoL!

Kajgana Shop

На врв Bottom