- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 1.531
- Поени од реакции
- 123
I ja sum od tetovo:pos2:
znam deka ima edno 10 najmalu ama uste gi nema da se prijava
znam deka ima edno 10 najmalu ama uste gi nema da se prijava
Да се цитирам самиот само колку да видам кој се е тетовчанец и кој од нив мисли да оди на собиранката.Тетовчани, дај кој и да сте на форумов да се најдеме еден ден да седнеме на кафе да се запознаемо пошто нема смисла вака.
И да ве прашам ќе одите ли на собиранката во Скопје. Ако одите дај бар и за тоа муабет да правиме организирано да ни биде.
Поздрав.
Тетовчани?
Dajte be svarno da se soberemo na kafe ednas da vidimo koj smo sto smo me razbirate neli pa ako ne na ovaja na slednata sobiranka da idemo organizirano zaedno,pa zas da ne da napraemo i mie edna sobiranka?Тетовчани, дај кој и да сте на форумов да се најдеме еден ден да седнеме на кафе да се запознаемо пошто нема смисла вака.
И да ве прашам ќе одите ли на собиранката во Скопје. Ако одите дај бар и за тоа муабет да правиме организирано да ни биде.
Поздрав.
Тетовчани?
Па околу маестро ти е цела чаршија:wink:Oj tetovci! Daj kazete nekoj drug kafic shto e na moda, dva dena okapav u 'masetro' ke treba da baram dnevnica ushte malku. LoL! A bashka i sladoledot e zakon i sve e kako shto treba! Eve si najdov i internet kafe, neshto ne e kako sho treba ama brka rabota, vo den kako denes koga nema mnogu rabota!
abe brat za kafici imas kolku sakas makedonski moze nema tolku mnogu ama i da ides u albanski kafic ja sum siguren deka nema nisto da ti se desi taka da nemaj gajleOj tetovci! Daj kazete nekoj drug kafic shto e na moda, dva dena okapav u 'masetro' ke treba da baram dnevnica ushte malku. LoL! A bashka i sladoledot e zakon i sve e kako shto treba! Eve si najdov i internet kafe, neshto ne e kako sho treba ama brka rabota, vo den kako denes koga nema mnogu rabota!