Teтово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
na glavnata ulica, posle sarena dzamija? koja glavna ulica tamu? glavna ulica e marsal tito t.s. lirija ili ilirija :) e ima ubav sladoled i na drugi mesta, prasaj :) hehe

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Абе сладолед има убав во АМфора(бивши Београд) каршија плоштадот.
А за таа кај Шарена Џамија да сум јадел еднаш тамо и прекрасно а за топките што се 10 денари епа... секаде во Тетово е толку.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
I u Sk se tolku.. Zlatna Malaga :baeh:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Баш денеска наминав во родниот крај,еее мемории,еее бељјии,еее гуд тајмс.Еее Тетовчанка...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Еве неколку слики од градот случајно ги најдов на интернет..

Ова е влезот на Тетово.. сеа е многу поубав одколку на сликава..Сега од десната страна е Рамстор така да многу се игради тој дел од градот,преубаво,осфетлено.. Исто како во Блеград да се влага:vozbud::smir:

Паркот кој го обикулува Културниот Дом “Иљо Антески-Смок“ на 100 метри е плоштадот кој во последниве неколку години не личи на плоштад:(:(:(

Најубавата слика воопшто(уствари секоја слика од Тетово е убава) но оваа ми остави впечаток..

Тетово во вечерните часови,се гледа улицата Маршал Тито(мислам дека и е` сменето името) од десната страна е пазарот:)

А ридчето што се гледа е Тетовското кале БАЛТЕПЕ.

Прекрасно...

!!

E

`EsCaPe`

Гостин
Abe super ni e gradov...go neam videno vaka od ovaa perspektiva ( za poslednava slika ):pos: :pos: :pos: :smir:

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
tetovo , bev - ubav grad nema sto , si mislev posledniot pat koga bev goa vo cirih sum vo albanskiot kvart
tetovcani - luge prva liga , groto sto sum gi zapoznal se odlicni biznismeni i luge od zbor , zboruvam za makedonci i turci
slecen po crna maica na preramki so zltniot lanac i krstot na nego na otpad vo tetovo baram del za moeto audi , do sto pomina avtobus i kola me gledaa kkako da sakaat da me ubijaat na lice mesto sve kecinja ,cudo edno , sreka nikoj ne zastana

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Daj prijavite se svite od tetovo sto smo da vdimo bas kolku smo pa moze da napraemo i sobiranka :pos2:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ne sme mnogu :) malku sme za sobiranka hehe :)
a inaku da poslednata slika e ubava... mnogu e ubav pogledot od kale ama navecer... cela ulica, marsal tito se gleda taka cela osvetlena i bas e super...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ja сум чистокрвен тетовчанец :jeeei:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Чистокрвен тетоец,бар до шесто одделение,ме преселија со сила:tapp:,сеа во Скопје сум,ама Тетово ми е родниот крај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom