LOL, Абе што не им рече, абе ој не задирај бе ооооо, ја Sqiptar, ке те пуштеле. ХА,ХА,ХА. Башка осеќам дека лажеш дека те тепале, да се напраеш манга нешо, демек ја тепачиште нешо. ХА,ХА,ХАpa sto moze ?! me pretepaa i izbegaa - jebi ga
Od kj ti tekna ova. Ja ovde ne se falim samo kazuem sto mi se desilo.A baska sto temava e za tetovo. aj iscitiraj mi nesto od napisanovo pogore so sto sum se pofalil. Mn mrzim koga nekoj ce izl`ze deka sum rekol nesto.LOL, Абе што не им рече, абе ој не задирај бе ооооо, ја Sqiptar, ке те пуштеле. ХА,ХА,ХА. Башка осеќам дека лажеш дека те тепале, да се напраеш манга нешо, демек ја тепачиште нешо. ХА,ХА,ХА
Се накурчи бе? ЕПА ЈАДИГО!!! :pos2::pos2::pos2::pos2:Od kj ti tekna ova. Ja ovde ne se falim samo kazuem sto mi se desilo.A baska sto temava e za tetovo. aj iscitiraj mi nesto od napisanovo pogore so sto sum se pofalil. Mn mrzim koga nekoj ce izl`ze deka sum rekol nesto.
-Bret sleden put razmisli pred da pises nesto
A oд кој дел на Тетово си ? , ако си некој од мафиеве значи јак си ...:jaj:ok svakam zaebancija - samo polaku malu
da be brat, ja glavna mafija sum u Tetovo.Mozda sinon na Toni Soprano sum. znaes tetovska krv ima u niv.:pos2:
-Temava mesto za Tetovo da zborimo ispadna deka ja mafija sum bil.Se cudim sto e sledno.
Ја по улица идем, на тротоар не се иде ...:jaj:Дај баталите тепачки бе кажите како се движите по шљакутарникот
Колку е глупо кога се топи снегот аууу... не се иде по пут.
uste malu i po trotoarive e gotov[zEUs];2116889 напиша:Ја по улица идем, на тротоар не се иде ...:jaj: