Teтово

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
pa sto moze ?! me pretepaa i izbegaa - jebi ga
LOL, Абе што не им рече, абе ој не задирај бе ооооо, ја Sqiptar, ке те пуштеле. ХА,ХА,ХА. Башка осеќам дека лажеш дека те тепале, да се напраеш манга нешо, демек ја тепачиште нешо. ХА,ХА,ХА

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Какво тепачиште ка го претепале :):):):)

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Добро бе па ти, шо сакаш само да тепаш А! Кога се тепаш мора и да го јадеш. Таке е и овде сега ке каже овој дека, сигурно и тој удрил некој. Неможе само да го јадеш или само да тепаш/ ТОа ти е обострано хаха. Башка ја не мислев на тоа, мене ми беше работата демек еј глеј го бараат Шпонциве да го тепаат него. Демек мене ме тепаа ја опасен сум. Зашо мене не ме тепаа, или тебе а?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
LOL, Абе што не им рече, абе ој не задирај бе ооооо, ја Sqiptar, ке те пуштеле. ХА,ХА,ХА. Башка осеќам дека лажеш дека те тепале, да се напраеш манга нешо, демек ја тепачиште нешо. ХА,ХА,ХА
Od kj ti tekna ova. Ja ovde ne se falim samo kazuem sto mi se desilo.A baska sto temava e za tetovo. aj iscitiraj mi nesto od napisanovo pogore so sto sum se pofalil. Mn mrzim koga nekoj ce izl`ze deka sum rekol nesto.

-Bret sleden put razmisli pred da pises nesto

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Od kj ti tekna ova. Ja ovde ne se falim samo kazuem sto mi se desilo.A baska sto temava e za tetovo. aj iscitiraj mi nesto od napisanovo pogore so sto sum se pofalil. Mn mrzim koga nekoj ce izl`ze deka sum rekol nesto.

-Bret sleden put razmisli pred da pises nesto
Се накурчи бе? ЕПА ЈАДИГО!!! :pos2::pos2::pos2::pos2:

ЗАЕБАНЦИЈА БЕ АЛО!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Еднаш ви бришев еден куп коментари, сега ќе ви ја затворам темава ако претерате со пцуења, вреѓања и слични невкусни коментари.
Затоа, средете се.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
da be brat, ja glavna mafija sum u Tetovo.Mozda sinon na Toni Soprano sum. znaes tetovska krv ima u niv.:pos2:

-Temava mesto za Tetovo da zborimo ispadna deka ja mafija sum bil.Se cudim sto e sledno. :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
da be brat, ja glavna mafija sum u Tetovo.Mozda sinon na Toni Soprano sum. znaes tetovska krv ima u niv.:pos2:

-Temava mesto za Tetovo da zborimo ispadna deka ja mafija sum bil.Se cudim sto e sledno. :)
:pos: :pos: :pos: :zver:

Те прашав таке зш знаеш само у Тетово има мафије т.е мафија тетовчанка и мафија поток и тија са единствени у Македонија , провери на нет ќе најдеш ...:pos: , па нели си се тепал уствари те тепале и мие т.е некој од нас овде мисла дека си заебан дека се фалиш за тоа тепањето па затоа те прашуем дали си од мафиеве ...:pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Дај баталите тепачки бе кажите како се движите по шљакутарникот :pos:
Колку е глупо кога се топи снегот аууу... не се иде по пут.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Дај баталите тепачки бе кажите како се движите по шљакутарникот :pos:
Колку е глупо кога се топи снегот аууу... не се иде по пут.
Ја по улица идем, на тротоар не се иде ...:jaj:

Zipo X

WinZip
Член од
27 октомври 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
Времево га тупи не знае самото шо прае. Све иде накај добро тоа и треба. Ама и снегов се топи ааа хахаха :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom