Teтово

Член од
28 јуни 2009
Мислења
287
Поени од реакции
261
Така што не сум од тие што мислиш мора да е православен и слично. Кога Власите Хари Костов и Таче Ќурка станаа премиери не се бунеше никој зошто Власи се на чело на владата. Или протестантот Борис Трајковски. Чак и она копитоно муртинско кој час е православен, час протестант, час Македонец, час Шиптaр, час со Бугарија сме братски земји, час Срби су наши брача. Јас сакам таа гнасна идеологија да исчезне, а ако веќе не може да исчезне да биде што е можно послаба.
Па и тоа ми е аргументот дека се додека некој е од вашата група роден со рисјанско име нема никаков проблем да е премиер и претседател. А ако се вика Мустафа тогаш и атеист да е ви смета. Џабе го критикуваш Исламот кога проблемот не е религиски. Излези од подрум и оди разговарај со некој муслиман надвор. 21ви век сме доста ти креира мислење Миленко почни да резонираш со своја глава.

... грешката те издава дека лажеш, а и никот ,, black...comb,, што е комб? :D
Balli Kombëtar ? :toe: по логика на нештата!
Не не.

https://betawiki.net/wiki/Windows_Blackcomb Ова ми беше мотивација.

Домаќине добри гости ти дојдоа.
Па јас ко аргумент го користам ова против албански нацисти.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.182
Албанец не сум, уште ти си живееш во илузија за македонија за македонците или две национална држава. Никад и ни тад. Па МК е мултиетничка земја олади малце. Никој слуга нема да ти е зашто си од Вевчани и рисјанин. Воопшто не може да разбереш дека муслимани има во земјава и се исто како тебе од памтивек во државава.

Хаха, ова е тешка пропаганда. Ме смее дека веруваш дека еднакви права имале малцинставата. Учење на Турски забранувавте со полиција и со секакви притисоци. Видео ако испратиш автоматски не значи дека е вистината. Прашај постари генерации ќе ти кажат како биле третирани сите малцинства со Исламска вероисповед во факултетите, во болниците и тн. Презиминја беа менувани со сила.

Автоматска конфлација на муслимани со Албанци во МК само покажува дека не си толку умен колку што се мислиш.
pogledni ja Sv Sofija i namali dozivljaj.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.998
Поени од реакции
24.458
Па и тоа ми е аргументот дека се додека некој е од вашата група роден со рисјанско име нема никаков проблем да е премиер и претседател. А ако се вика Мустафа тогаш и атеист да е ви смета. Џабе го критикуваш Исламот кога проблемот не е религиски. Излези од подрум и оди разговарај со некој муслиман надвор. 21ви век сме доста ти креира мислење Миленко почни да резонираш со своја глава.

Не не.

https://betawiki.net/wiki/Windows_Blackcomb Ова ми беше мотивација.

Па јас ко аргумент го користам ова против албански нацисти.
Ми се свиѓа како елегантно го изигнорира другиот дел од постот, кој директно ти објаснува зошто не го сакаме Мустафа и што тој Мустафа правел 500 години тука. :icon_lol:

Разговарам бе, немам срце да им кажам дека по правило они не смеат да разговараат и да се дружат со мене затоа што твојот пророк педофил им го наредил следново:

O you who have believed, do not take the Jews and the Christians as allies. They are [in fact] allies of one another. And whoever is an ally to them among you - then indeed, he is [one] of them. Indeed, Allāh guides not the wrongdoing people.

Сура Ал Маида 5:51 од куранот. Ти имаш ли каури другари и ако да зошто одиш против тоа што ти е изречито забрането во светата книга?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
Член од
29 јуни 2017
Мислења
1.995
Поени од реакции
10.224
Е, а да прашам ваке. Знае некој долгот од општина Тетово до кј е? Прошли пут беше оптегнат по билборди, а сеа знае некој ал се намалил?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
Е, а да прашам ваке. Знае некој долгот од општина Тетово до кј е? Прошли пут беше оптегнат по билборди, а сеа знае некој ал се намалил?
Колку што разбрав дел е намален ама може и сум слушнал сума колку е но не ни памтам бројки така да не ни знаем сега да пишем.

Туку да го пофалим Били дека барем со собраќајов и паркирањево се труди на среди. Не знам дали е сега дур е тазе градоначалник сака да се покаже или што е но секоја чест за ова.
Ете кај плоштад од кај трафикете кај семафорите и нагоре до џамија го обновија путот и нема да има веќе можност да се паркираат бесплатно таму и колку што разбрав ќе се прае прошируење на улицата од другата страна кај трафикете, кафиќот Хајбори кај зградата Детска радост дуќаните да се напрае дел од улицата и за паркинг место.

Друго разбрав дека зградеве што имаа гараже ќе им се рушуа гаражете и на нивно место ќе биде паркинг. Е сега лошо што народов особено стариве зграде имаа гараже ќе нема кај да чува ствари, дрва за греење и друго а подрумите им са малечки ама па од друга страна гледано повеќето гаражете ги користеа за собиранке, праење ајвари.

Последно уредено:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
Шо праи Били со проектот Депонија испред каурски гробишта финансиран од УСАИД?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
A некој точно знае што е причинава за убиството на детето 16 години од страна на девојче 17 годишно?

Јас разбрав исто дека го удирала со камењ и покрај што умрело уште го удирала со камењ у глава после го полила со бензин и најверојатно го запалила па го фрлила во река Пења.

Боже децава денешни морбидни работе праа да се наежиш.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
A некој точно знае што е причинава за убиството на детето 16 години од страна на девојче 17 годишно?

Јас разбрав исто дека го удирала со камењ и покрај што умрело уште го удирала со камењ у глава после го полила со бензин и најверојатно го запалила па го фрлила во река Пења.

Боже децава денешни морбидни работе праа да се наежиш.
... таква „приказна“ за убиство само кај деца може да помине, прво што бараат таму во ниедно време, а верени биле, второ, женско со само 17 год да го удира до смрт по глава, мислам тој што правел во самоодбрана, нема ли? (со 16 години немал возачка дозвола, како тоа така да вози далеку од селото каде живеел?) трето, го влечела од автомобилотдо реката, па го фрлила во реката, пихх, приказни за деца, денешниве девојки не можат да прднат, а не да влечат тежина од 70 килограми, тоа е слично како затвореникот што направил самоубиство давејќи се самиот во кофа со вода, ако пројде, пројде!

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
... таква „приказна“ за убиство само кај деца може да помине, прво што бараат таму во ниедно време, а верени биле, второ, женско со само 17 год да го удира до смрт по глава, мислам тој што правел во самоодбрана, нема ли? (со 16 години немал возачка дозвола, како тоа така да вози далеку од селото каде живеел?) трето, го влечела од автомобилотдо реката, па го фрлила во реката, пихх, приказни за деца, денешниве девојки не можат да прднат, а не да влечат тежина од 70 килограми, тоа е слично како затвореникот што направил самоубиство давејќи се самиот во кофа со вода, ако пројде, пројде!
швалерот

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.085
Зелен простор само на кружниот у центар, кај културен, на плоштад мал дел кој секое лето е изгорено слама, кај шарената џамија и на друго место а да е блиску за да се стигне до него пешки ја не знам да има зеленило у градов Тетово.
FB_IMG_1674161207943.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
Зелен простор само на кружниот у центар, кај културен, на плоштад мал дел кој секое лето е изгорено слама, кај шарената џамија и на друго место а да е блиску за да се стигне до него пешки ја не знам да има зеленило у градов Тетово.
Прегледај го приврзокот 362898
...урбанистички план , хаос ин Лаос! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom