- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 261
Па и тоа ми е аргументот дека се додека некој е од вашата група роден со рисјанско име нема никаков проблем да е премиер и претседател. А ако се вика Мустафа тогаш и атеист да е ви смета. Џабе го критикуваш Исламот кога проблемот не е религиски. Излези од подрум и оди разговарај со некој муслиман надвор. 21ви век сме доста ти креира мислење Миленко почни да резонираш со своја глава.Така што не сум од тие што мислиш мора да е православен и слично. Кога Власите Хари Костов и Таче Ќурка станаа премиери не се бунеше никој зошто Власи се на чело на владата. Или протестантот Борис Трајковски. Чак и она копитоно муртинско кој час е православен, час протестант, час Македонец, час Шиптaр, час со Бугарија сме братски земји, час Срби су наши брача. Јас сакам таа гнасна идеологија да исчезне, а ако веќе не може да исчезне да биде што е можно послаба.
Не не.... грешката те издава дека лажеш, а и никот ,, black...comb,, што е комб?
Balli Kombëtar ? по логика на нештата!
https://betawiki.net/wiki/Windows_Blackcomb Ова ми беше мотивација.
Па јас ко аргумент го користам ова против албански нацисти.Домаќине добри гости ти дојдоа.