Teтово

B

Beck's

Гостин
Како и да е ова не смеело да се деси. Тие не смееле да го нападнат него,а тој кога веќе го нападнале не морал да ги вика роднинете требал да викне полиција,а што е најгадно од све ова највише го јаделе Сити и ни криви ни дужни ќе морада плата за штетата...
zar tebe koa bi tepal nekoj,bi viknal policija.Nikad ne se desilo ova i nema da se desi,ne ziveeme u germanija.Site znaeme deka posle takov nastan,krvta ti vrie i odma sakas da vrakas sam,posto znaeme koj kur policija imame.Ne mozat da najdat vrvni kriminalci e kamo li ke napraat nesto vo vakvi slucai

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Абе чуекот ќе утепал некого, замисли седиш со другар си излегол да се расположиш и од еднаш некој шутрак може да те убие тебе или па другарот. Ај само замисли. Ако више не викаш полиција тепај се и ти, а не одма телефонот и пиштоли, некој што врска нема со работава ќе загине.

B

Beck's

Гостин
a tie so k.r tepaat koa ke gleat nekoj decko setajki se sam.Celo vreme se setate,pominuvate kraj naseto korzo,nikomu nisto.A vie edvaj cekate nekoja prilika,posle pukal epa ke puka nekoj,komu zivot mu znaci svojot najmil sin ili brat.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Ако веруеш ама ич не ги браним ни тија што го истепале дечкото, лошо е не викам не. Ама морало пиштол да се извади у кафиќ пун со тинејџери? Среќа што не погодил никој. Ама ти ги браниш, а овја красниќи па уште се смее на прошлава страна Порој закон:nenene:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.656
Поени од реакции
1.274
zar tebe koa bi tepal nekoj,bi viknal policija.Nikad ne se desilo ova i nema da se desi,ne ziveeme u germanija.Site znaeme deka posle takov nastan,krvta ti vrie i odma sakas da vrakas sam,posto znaeme koj kur policija imame.Ne mozat da najdat vrvni kriminalci e kamo li ke napraat nesto vo vakvi slucai
Добро ете нека не вика полиција,ама убоо кажа дечкото после тебе,тепај се сам...А и ја не ги оправдуем тиа што го тепале дечкото зашто е пичкарски појќе на еден...И веруј тие не смееле да влезат у Сити и да пука,бидејќи бил полн со малолетници и можел да убие некого :smir:

a tie so k.r tepaat koa ke gleat nekoj decko setajki se sam.Celo vreme se setate,pominuvate kraj naseto korzo,nikomu nisto.A vie edvaj cekate nekoja prilika,posle pukal epa ke puka nekoj,komu zivot mu znaci svojot najmil sin ili brat.
Е за ова на другого соли му памет што не знае како е да се помине крај вашето корзо...Ја еднаш идев со другари и случајно поминав покрај "вашето" корзо и го јадев,а не ни провоцирав нити ништо само проаѓав од тука...И што требаше да викам роднините и да влагам по кафиќи чиви газди ни криви ни дужни ќе ја платат штетата што га напраев, не нормално туку сами им се спротиставивме иако бевме дупло помали од нив...И да знаеш ни мие ни вие не сме цеќиња за миришање

А

Ајсшутер

Гостин
Добро гледам го оправдувате ама, нели можел ако веќе не сака да пријави во полиција и оди во контра он да добие кривична пријава ок, но треба да си ненормален со пиштол да пукаш во место полно со луѓе.

B

Beck's

Гостин
ne gi opravduvam no ete naletale na nekoi sto ne im e krivo da pukat.I kaj nas se slucilo megusebno pa i moze da se sluci,zatoa treba da se vnimava koj se pcue,koj se mava.Toa mi e poentata,posto posle cesto go jadat nevini,znaete takov slucaj so srednoskolecot.Pickarski pocnuvaat vakvite raboti,pickarski zavrsuvaat

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ до кога бе со овие неандрталски работи бре. Ејјј 21 век сме. Овие го истепале и овој пуале трет некој.

Па добро де неможам да сватам како може да оправдате убиство (среќа немало) на некој невин со едно тепање. Па зарем малку тепачки порано сме имале. Па никогаш немало шерифи и од двете страни. И “доколку“ го истепале можеле да им вратат на истите тие. Значи според ова ако мене ме истепа некој јас треба наредниот албанец што ќе го сретнам да го убијам.

Ај џабе зборам и пишам тука кога калимеро изгледа нема правда.

B

Beck's

Гостин
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ до кога бе со овие неандрталски работи бре. Ејјј 21 век сме. Овие го истепале и овој пуале трет некој.

.
toa tret nekoj za tavanot kazuvas:tapp: da sakal da ubie nekoj ke ubil.I ako dobro procita ne opravduvav nikogo,samo kazav deka naletale na nekoi koi mozat i da pukaat bez oko da im trepne.Zatoa koa ke odlucis da tepas nekogo rasprasaj se malce :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
toa tret nekoj za tavanot kazuvas:tapp: da sakal da ubie nekoj ke ubil.I ako dobro procita ne opravduvav nikogo,samo kazav deka naletale na nekoi koi mozat i da pukaat bez oko da im trepne.Zatoa koa ke odlucis da tepas nekogo rasprasaj se malce :smir:

Убаво пишав дека среќа што не насрадал никој не биди буквалист со тоа трет. И сакаш да кажеш дека според тоа што не насрадал некој невин во ред било што влегле така. Мене тоа ми беше поентата, ако некој ти згреши пресметај се со него а не да правиш глупости. Среќа можеби и тој што не налетал на некого што има пиштол па тогаш ќе бил вистински хаос.

Член од
15 август 2009
Мислења
237
Поени од реакции
9
добро бе па вие сега,темава е отворена за градот ТЕТОВО а не за тепачките што се случуваат,само гледајте ги поранешните постови,идее идее добро па на крај некој мора да уништи(не дека некој индивидуално) ајдее и вииее сегаа,немаа више новата годинаа доаѓа а вие се расправате за нешто што дошло па ишло,јебетаа га караницава што сте ја започнале и пишуваајте како што ви доликува:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Jas ja kazuvav sluckata i ne rekov deka branam nekogo...no toa sto go zapocna tie smrdlivite pijanduri mozese da eskalira vo poloso i mozese da go jade nekoj nevin...neli posto tie vednas po tepackata se skrile...

A i ovoj decko istepaniot ne gi povikal rodninite dojdete da vlezete u City...tuku tie mu se javile da vidat kaj e deckoto....i sto ke slusnat deckoto setajki se jadel kutek od grupa pijani koi edvaj cekaat da vidat nekoj sto ne moze da se brani pa da tepaat...pa tie posle vlegle vo City da gi pronajdat tepacite...

No kazav jas ne gi opravduvam ni tepacite ni pukacite....no toa e katastrofa da se tepa eden nevin covek samo zatoa sto pominal nakaj City...

vikate trebalo vednas da povikaat policija...a znaes deka koga dosle tie rodninite pred City imalo veke 3-ca policajci koi sedeli ko kukli...

A kolku e efikasna nasata policija mozete da pretpostavite deka ne mozele da gi sprecat da vlezat vo City tie 3-4 lica...

No sega se raboti na slucajot i kako sto kazav edniot tepac e pronajden....nabrzo i drugite...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Таква глава имате убаво ви се прави. И едните и другите. Не гледате дека во ист град живеете, коа сте сами (еден албанец со еден македонец или спротивно) најдобри другари сте и само владата ја кривите за се, а ако сте една група и гледате некој сам (исто за албанците и за македонците) одма гледате некој проблем да правите. Не разбирате вие, којзнае како да ви биде кажано, или цртано... или со 3D imax да гледате што правите пак нема да разбирате. Све некои мафиаши од двете страни... све некои патриоти... проста маса.

B

Beck's

Гостин
Таква глава имате убаво ви се прави. И едните и другите. Не гледате дека во ист град живеете, коа сте сами (еден албанец со еден македонец или спротивно) најдобри другари сте и само владата ја кривите за се, а ако сте една група и гледате некој сам (исто за албанците и за македонците) одма гледате некој проблем да правите. Не разбирате вие, којзнае како да ви биде кажано, или цртано... или со 3D imax да гледате што правите пак нема да разбирате. Све некои мафиаши од двете страни... све некои патриоти... проста маса.
e ovoj post zasluzuva respekt,poveke od tocno druze:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom