Teтово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Абе веќе го накитија ресторанот како се викаше на чошот на пазарот од горната страна, уште пред 2-3 недели:wink::helou:
е да скоро месец дена има откако е накитен и знам ка го видов реков ова ме потсеќа ка за нова :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Abe koga ke pocnat so ukrasuvanjeto na gradot za praznicive??
Прееска проаѓав крај чапчаково сокаче и видов овја од Хари Компани навелико го накитуеја дуќанот и почнаја со продажба на украси,па за кој ден да очекуемо дека ќе почне да се украсуе градов...:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Abe gjubrevo seuste ne ja iscistija!!! C C C:tapp:
Да бе у п.м смрди по цел ден...Среќа ја сум у горниот дел од градот па не осеќам многу,ама когај слагам надоле у центар не можем да дишим од што мириши,а вчера слушам дека тек за 20 дена ќе го тргнеле ѓубрено у Русино :tapp:

Каков ни е градов прлав, беден и плус загаден ама ипак си го сакамо <3
Колку и да е гаден еден ни е и треба да го чувамо ма каков и да бил

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Sigurno mislite deka ovoj e nasiot gradski stadion:

I mene mi bese interesno koga vidov...no ovoj e stadionot na Napredak od Krusevac-Srbija...

Potpolno ist....kako nasiot!

Ete i odnadvor...samo sto nema ovde dukjani pod tribinite...

A kolku dobro izgleda so reflektori...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Hah milanez samo sto sakav da ja postiram slikata od nasiot stadion...ama istata ovaa sto si ja postavil ti :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Sigurno mislite deka ovoj e nasiot gradski stadion:

I mene mi bese interesno koga vidov...no ovoj e stadionot na Napredak od Krusevac-Srbija...

Potpolno ist....kako nasiot!

Ete i odnadvor...samo sto nema ovde dukjani pod tribinite...

A kolku dobro izgleda so reflektori...

Па да овја е ист како нашиот и двата са монтажни стадиони и замислите да останела Југославија уште колку вакви исти ќе се направеле...Инаку овој има рефлектори само од една страна и не е баш најсјајно осветлувањето и разликата е што овја е скоро свекоаш полн...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
Па нашиов стадион е праен по терк на овој стадион од Напредак и глеате колку е помодерен нивниот стадион и посреден:toe: ако го напраа нашиов како овој и да стаа рефлектори ќе имамо многу убав стадион,барем малку да се вложи треба:toe:

Баш го видов пожаров тоа време пројдов од туека и излагаше многу чад од таму :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom