Ладноejj tetovcani kako so snegot hahaha!!
pa celta na bexheti e da krade sto e mozno poveke ...а зашто сега би немало инвестиции, затоа што Беџети е градоначалник?!
btw за плоштадот колку толку подобар е од стариот, да се надеваме дека во скоро време ќе го досредат, треба барем една фонтана да има
знае некој што има вечер низ градов?!
da ama barem Hazbi Lika rabotese mnogu za Tetovoпрва цел како и на сите политичари :helou:
so ova opstina nisto nema da bide samo da kradat znaat
Mnogu dobro pocna Hazbi Lika da gradi i toa trebase da zavrsue da ima golem parking pod zemja no vie Malcinstvoto od tetovo glasavte za Gospodinot Bexheti i sega nema da ima investici
aha da napravi za sebe ne znam kolku zgradi so parite na gragjanite!da ama barem Hazbi Lika rabotese mnogu za Tetovo
Не зезај, Хазби сакаше да гради згради на локации каде што веќе има згради, т.е. измеѓу 2 згради да стави уште една..so ova opstina nisto nema da bide samo da kradat znaat
Mnogu dobro pocna Hazbi Lika da gradi i toa trebase da zavrsue da ima golem parking pod zemja no vie Malcinstvoto od tetovo glasavte za Gospodinot Bexheti i sega nema da ima investici
Не зезај фонтана бараш... нема шанси да има тоа, остана уште на еден дел да стават бекатонки ама долго време пројде, а тоа може да се сработи за еден ден така да според мене ќе остане така...btw за плоштадот колку толку подобар е од стариот, да се надеваме дека во скоро време ќе го досредат, треба барем една фонтана да има
па поубав изглед би имало... знам дека најверојатно нема ама си кажав мое мислењеНе зезај фонтана бараш... нема шанси да има тоа, остана уште на еден дел да стават бекатонки ама долго време пројде, а тоа може да се сработи за еден ден така да според мене ќе остане така...
Знам дека би имало подобар изглед, и ја би сакал да имаше ама нема... и многу нема, стариот супер беше, само можеа да ги сменат доле плочките...па поубав изглед би имало... знам дека најверојатно нема ама си кажав мое мислење
Знам дека би имало подобар изглед, и ја би сакал да имаше ама нема... и многу нема, стариот супер беше, само можеа да ги сменат доле плочките...
Tacno...Go renoviraja samo zatoa sto im smetaja spomenicite...Изградија нов плоштад само затоа што сакаја да ги отстрана спомениците и го променија името и еве напраеја нов.Новиов нема никаков изглед рекоја дека ќе напраа фонтане и што уште не..ама ништо не бидна од тоа очигледна е нивната намера...:smir:
So otpadot e resen problemot...opstinata na Tetovo ke dava pari za da se renovira deponijata Rusino pa gjubreto ke odi tamu!Tacno...Go renoviraja samo zatoa sto im smetaja spomenicite...
Plus od rakovodenjeto na segasniot a i na prosliot gradonacalnik voopsto ne sum zadovolen, Lika obecavase,a nisto ne praese,a i Begjeti istoto go prae...Isto taka ne sum zadovolen od promenata na iminjata na ulicete.
I daj vise neka se resi problemov so otpadot stvarno e nepodnoslivo.