Teтово

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.542
Поени од реакции
5.528
Вака... едно глупо прашање:
Кога мислат да ни го допраат плоштадот, или воопшто не мислат? вака е бетер од прошлиот... пола песок пола бекатонке, али што е тоа важно, важно добар е за митинзи, нива права :S

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
so ova opstina nisto nema da bide samo da kradat znaat

Mnogu dobro pocna Hazbi Lika da gradi i toa trebase da zavrsue da ima golem parking pod zemja no vie Malcinstvoto od tetovo glasavte za Gospodinot Bexheti i sega nema da ima investici :toe:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
а зашто сега би немало инвестиции, затоа што Беџети е градоначалник?!

btw за плоштадот колку толку подобар е од стариот, да се надеваме дека во скоро време ќе го досредат, треба барем една фонтана да има

знае некој што има вечер низ градов?!

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
а зашто сега би немало инвестиции, затоа што Беџети е градоначалник?!

btw за плоштадот колку толку подобар е од стариот, да се надеваме дека во скоро време ќе го досредат, треба барем една фонтана да има

знае некој што има вечер низ градов?!
pa celta na bexheti e da krade sto e mozno poveke ...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Mnogu dobro pocna Hazbi Lika da gradi i toa trebase da zavrsue da ima golem parking pod zemja no vie Malcinstvoto od tetovo glasavte za Gospodinot Bexheti i sega nema da ima investici :toe:
da ama barem Hazbi Lika rabotese mnogu za Tetovo
aha da napravi za sebe ne znam kolku zgradi so parite na gragjanite!

I toa sto velis deka dobro pocna i deka trebase da ima parking pod zemja....zarem mislis deka podrumot na kukata se gradi otkako ke se gradi kukata pa posle ke pravele parking...prvo trebase da ima parking no mesto vo parking tie pari Lika gi zede za sebe neli!!

Za Bexheti...ovoj seuste ne moze da go dogradi plostadot...pravi nekoi popravki na ulicive gi asfaltuva no slabo!

Sekoja cest za Lika sto go napravi bulevardot Ilirija:smir:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.542
Поени од реакции
5.528

Не зезај, Хазби сакаше да гради згради на локации каде што веќе има згради, т.е. измеѓу 2 згради да стави уште една..
Знам тогаш кога се гласаше имаше ставано оглас по влезовите на зградите, за да спречите изградба на зграда (покажана каде) гласајте за Беџети... и ете сеа нема зграда, инаку и овој Беџети не е нешто подобар, ветува а ништо не прае исто како сите политичари :toe:

Не зезај фонтана бараш... нема шанси да има тоа, остана уште на еден дел да стават бекатонки ама долго време пројде, а тоа може да се сработи за еден ден така да според мене ќе остане така...

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Не зезај фонтана бараш... нема шанси да има тоа, остана уште на еден дел да стават бекатонки ама долго време пројде, а тоа може да се сработи за еден ден така да според мене ќе остане така...
па поубав изглед би имало... знам дека најверојатно нема ама си кажав мое мислење ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.542
Поени од реакции
5.528
па поубав изглед би имало... знам дека најверојатно нема ама си кажав мое мислење ;)
Знам дека би имало подобар изглед, и ја би сакал да имаше ама нема... и многу нема, стариот супер беше, само можеа да ги сменат доле плочките...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
Знам дека би имало подобар изглед, и ја би сакал да имаше ама нема... и многу нема, стариот супер беше, само можеа да ги сменат доле плочките...

Изградија нов плоштад само затоа што сакаја да ги отстрана спомениците и го променија името и еве напраеја нов:toe:.Новиов нема никаков изглед рекоја дека ќе напраа фонтане и што уште не..:tapp:ама ништо не бидна од тоа очигледна е нивната намера...:smir::toe:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Изградија нов плоштад само затоа што сакаја да ги отстрана спомениците и го променија името и еве напраеја нов:toe:.Новиов нема никаков изглед рекоја дека ќе напраа фонтане и што уште не..:tapp:ама ништо не бидна од тоа очигледна е нивната намера...:smir::toe:
Tacno...Go renoviraja samo zatoa sto im smetaja spomenicite...:tapp:
Plus od rakovodenjeto na segasniot a i na prosliot gradonacalnik voopsto ne sum zadovolen, Lika obecavase,a nisto ne praese,a i Begjeti istoto go prae...Isto taka ne sum zadovolen od promenata na iminjata na ulicete.
I daj vise neka se resi problemov so otpadot stvarno e nepodnoslivo.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Tacno...Go renoviraja samo zatoa sto im smetaja spomenicite...:tapp:
Plus od rakovodenjeto na segasniot a i na prosliot gradonacalnik voopsto ne sum zadovolen, Lika obecavase,a nisto ne praese,a i Begjeti istoto go prae...Isto taka ne sum zadovolen od promenata na iminjata na ulicete.
I daj vise neka se resi problemov so otpadot stvarno e nepodnoslivo.
So otpadot e resen problemot...opstinata na Tetovo ke dava pari za da se renovira deponijata Rusino pa gjubreto ke odi tamu!

Za iminjata..pa mora nekoi da se promenat...

Kajgana Shop

На врв Bottom