Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Слаба точка ми се! Најчесто ташни купувам. Сакам големи ташни во впечатливи бои.

lele i mene mis e slaba tocka tashini:pipi:
najcesto gi sakam shareni so nekoi krishna motivi na niv...ili nekoi interesni sharki....pleteni.....anyway....OBOZAVAM tashni....:)

jas licno luduvam po tashni i mi se najgolema opsesija:)gi imam vo sekoja golemina vo site boi...tashnite se zakon i nigde ne bi otishla bez tashna.

diesel1.jpg

diormain001.jpg

ada5.jpg

image1xl.jpg

E ova poslednata bela canta mi e najuba.

Обожавам ташни, нема шанси да излезам а ташна да не носам. Прекрасен моден детаљ.

:oftopic::raz: читајќи ја темава, додека да дојдам до точката да дадам мислење, сфатив дека зборот ташна е многу смешна работа.. литературен ли е? или сепак чанта? (уше посмешен!:pos2:)

инаку, да - носам ташни, и да - сакам да ми одговараат со целокупниот аутфит.. убаво ми е кога се чувствувам комплетна :wink:
а шо се може да се најде во неа? па... мобилен, клуч, пари, мастики, огледало, чешле, лабело, (понекогаш и маскара, креон, ама тоа поретко) палома, деозодоранс или парфем, иии... тоа би било скоро се! :smir:

Eве излегоа најновите модели на New Yourk Fashion Week

9pw9q8.jpg

2v9olfk.jpg

99qgbs.jpg

1e2sxw.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ја сакамммммммммм!!! :placka:

_5537893.jpg

Претежно, се на лаковано оди. :pletalka:

Обожавам ташни.Дома ги имам премногу да ми одговараат со сите кондури или сандали.Ама проблемот е што сум спортски тип па цело време сум во патики и спортско ташниче.Ама си купувам ќе се најдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom