Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
rossonerka imash „STRASHEN„ ukus:smir: sekoja chest
hat.gif

Уште пари да имав да си ги купев.
"Само" уште тоа :pos:

Јас сакам 2 ташни брендирани да имам Шанел и Мулбери.
thing.16776111.l.jpg
thing.27591934.l.jpg

Значи шанел 2000 долари и Мулбери 1000ка. Само 3000 долари ќе ве молам :tv:
A кога ќе ги земам овие ќе се пишам на список на Хермес ташна :)

Здраво :) Открив многу убав македонски сајт кој продава чевли и накити. Во моментов има распродажба на промотивни цени :) Би сакала да го искористам намалението (до 70%), но пред тоа сакам да соберам малку мислења и на други форумки за нив. што мислите? како ви се чинат? сајтот е www.grazia-mk.com :)

Не се замарам многу околу ташните имам само 3-4 и веќе година дена си ги носам битно е да се едноставни и еднобојни или најмногу 2 бои искомбинирани-
toast-bag-copy.jpg

Слаба страна ми се чантите и чевлите уф...не можам да одолеам и се заситам, ги имам многу во најразлични бои и форми и пак ако ми фати око не се мислам ....

Женската ташна- прав правцат феномен:pos:

Сакам да и купам ташна на невестата, нормално да ја однесам и да и речам бирај пошо јас сум дудук, може само ранец за во школо да и купам. Е сега гледав нешто и барав(сакам да биде поаселен бренд), и од тоа што најдов дека квалитетни и добри биле Furla. Исто така заприметив уште еден бренд guess. Што можете да ми кажете за овие и ако имате некој совет за некој други слободно просветлете ме!!! Јас знам само дека fossil се добри!

Епа тоа ќе да е! :D

P.S. Исто и за паричници (иако не е во темава) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom