Taser Gun/Пишто со струја

• Креатор на темата Креатор на темата C/S/F/L
  • Време на започнување Време на започнување
(y)

Јасно е и затоа е несмртоносно т.е целта е да одбиеш напад односно избегнеш последици како што се сечење рака или четврт од црн дроб поради тенија.
--- надополнето: 13 септември 2013 во 23:53 ---

А кој тоа тукутака дава отров класиран 1 според токсичност??

Зарем нема административна процедура?

Кој сакаш дава, летово го користеа чудово за против тутунска вошка ;)

:facepalm:
колку години си друже?
денес не играат вакви пиштоли туку од тие другите и ако се искурчиш малку е тогаш си го јадел стапот. Нема брусли финти нема курчење едноставно бам бам и ај у курац и тоа за ситници.
А зошто јас така мислам или пак грешам, дека ако не се курчиш и чепкаш никој нема да те задева?
ако си ја бркаш својата работа никој не те чепка, а ако сакаш да му се курчиш на такви дечки тогаш биди спремен да ја тераш до крај работата. Ниту спреј ниту ништо, наведни главата и бркај си ја работата и никој нема да те чепка.
--- надополнето: 7 септември 2013 во 22:39 ---
http://www.youtube.com/watch?v=8l8Y8U9TWdo :D

18год.....не,тоа во денешно време очигледно не важи,и не се курчам,се имам степано само 2 пати во животот...се изнервирав од 2 ситуации...шетам у градски парк со девојче и 3ца на точаци возат спрема мене(по 17-18год),и тој првиот скривнува од мене на 10цм нагло на сец,за малце ќе ме удреше..тој другиот ми се дере у фаца и се смеат..само се наведнав и продолжив ко што викаш..после у 5ка у ново лисиче се качуваат 15 души позади,а ја седам на последно столче во старите автобуси и тој едниот ми дува у уво третиот нешто ме гледа и се смее и пред да се симнат на последна некој ми мава клоца у рамо и на симињање почнаа да се дерат "што е бе што е бе" а прв пат ги гледам и ме гледаат..
Купи си пепер спреј. Или стани машко.

А како предлагаш ти у горе наведениве ситуации да станам машко? нека дојде 1 на 1 нема проблем,мене ме нервира она шип*арсконо 3 на 1,5 на 1,10 на 2 итн...

18год.....не,тоа во денешно време очигледно не важи,и не се курчам,се имам степано само 2 пати во животот...се изнервирав од 2 ситуации...шетам у градски парк со девојче и 3ца на точаци возат спрема мене(по 17-18год),и тој првиот скривнува од мене на 10цм нагло на сец,за малце ќе ме удреше..тој другиот ми се дере у фаца и се смеат..само се наведнав и продолжив ко што викаш..после у 5ка у ново лисиче се качуваат 15 души позади,а ја седам на последно столче во старите автобуси и тој едниот ми дува у уво третиот нешто ме гледа и се смее и пред да се симнат на последна некој ми мава клоца у рамо и на симињање почнаа да се дерат "што е бе што е бе" а прв пат ги гледам и ме гледаат..

Ти љубомореле пошто ти имаш женска а они се форевер алоун-ери.:) Во вториот случај, си налетал на глупи деца кои се враќаат во чопори од школо/идат у школо. Во 5ка обично има покултурен народ, јас цело средно се возев во 2ка. Ако почнам да пишувам што све ми се има десено со шптарите цел труд ќе искочи.Тогаш бев копиљ, сега нема да ми прават проблеми кога би се возел во тој автобус...

Не иди позади во автобусите, стој напред, не знам што друго да ти кажам.

А како предлагаш ти у горе наведениве ситуации да станам машко? нека дојде 1 на 1 нема проблем,мене ме нервира она шип*арсконо 3 на 1,5 на 1,10 на 2 итн...
a mislis pistol na struja te vadi vo takva situacija?
Najdobro resenie bilo sto ne si mu vratil nisto. Moj sovet, pocni da treniras aikido kolky za samoodbrana se naoga, drugite borecki vestini se pokomplicirani I baraat pogolema fizicka spremnost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom