Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Софија, БугаријаОд кај го зема спрејот?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Софија, БугаријаОд кај го зема спрејот?
Друже,ти кога едниот од напаѓачите ќе го онеспособиш ќе немаш време да ја повлечеш и наместиш жицата за напад на уште тројца.Ќе ги напиздиш уште толку и многу полошо ќе поминеш од тоа како си можел во првобитната ситуација.Али,со 4 напаѓачи немаш некој избор-мајка бежанија никад није плакала-јас би ја применил оваа стратегија.
За овие колку што гледам не ти треба жици
а прилично болно е колку што можев да видам на некои клипчиња...
Финтава не е само да кажете.. биди маж и тепај се... има случаи кога може да се најде ова чудо.. и добро да послужи..
Ја како женско би сакала да знам дали кај нас во државава има негде кај што се продава ова.. и баш ми е гајле дали е легално или не..
гледам во државава наша тие што не ги почитуваат законите, казнети се..![]()
Што советувате за бесни пси од улица :
Кога се у глутница а идеш на работа у ниедно време.
Незгоден за транспорт а и слабо муниција по асфалт.Чатал
За овие колку што гледам не ти треба жици
а прилично болно е колку што можев да видам на некои клипчиња...
Финтава не е само да кажете.. биди маж и тепај се... има случаи кога може да се најде ова чудо.. и добро да послужи..
Ја како женско би сакала да знам дали кај нас во државава има негде кај што се продава ова.. и баш ми е гајле дали е легално или не..
гледам во државава наша тие што не ги почитуваат законите, казнети се..![]()
X-26 и има 4 истрели, компресиран азот ги движи жиците кон целта и најдобриот дел има и шаржер за да добиете 4+ ако има потреба но вообичаено еден е доволно.
![]()
Инаку и 25ката не е ништо полош.
Hiryu.
Me svatil vo celost ti si odish i op glutnica !!!
Da nema nedorazbiranja sakam zhivotni.
во прилеп го има во земјоделските аптеки како инсектицид, таму незнам каде да го најдете се вика Lannate 90, во комбинација со мевце му дава на кучето или мачката едвај 5 метра да помине и тоа во лоша состојба. Во малово кај мене гулабарите сите мачки вака ги скинаја, а и кучињата настрадаа покрај нив
--- надополнето: 13 септември 2013 во 23:38 ---
Инаку да не заборавам, ова е во прва група отрови и нема играње со него, малку да се вдиши може да не отидете веќе на работа