Леле душичка, навреден е. Почит во животот, па и на форум, се заслужува. Ова ти е прв пат да излезеш надвор од Исламистичкиот центар и да го погледнеш светот каков што е. Малку е гадно искуството, претпоставувам. И врапчињата на гранка знаат дека протоколите се фалсификат, и тоа поприлично несмасно направен. Ти постираа линк до Енциклопедиа Британика, и тој не ти се допадна. Ама ако, сомнежот се роди во тебе. Можеби Месечината сепак не беше преполовена па залепена...
Abadon,mene zivotot mi projde nadvor od doma i naj malku vo drustvo so Muslimani. Kolku sto ti luge vo zivotot si sretnal,jas vo tolku drzavi (vo evropa)sum prestojuval po 3 godini.
Temata od Talmud i Evrejski spisi ja odnesavte do Mesecinata. Zarem ne mozete vo sebe gnevot i omrazata da si ja pocuvstvuvate ?
Sto se odnesuva do navredite i toa kolku tie doprea do mene,Abadon drugar.... Ednas napisav.
Vo nokta,koga mesecinata e naj svetla,ne mu e gajle sto kucinja po nea laat. I kucinjata si ja obavuvaat svojata zadaca na zemjata a i mesecinata si ja vrsi zadacata.
Vodata od eden zamav ne ja gubi bistrinata.
Da,Muhammed s.a.w.s ja prepolovi Mesecinata a ebu Leheb od inat po glava se udiral.
Isa a.s mrtviot go dignal od postela,evreinot od inat bradata si ja cupel. LAVEZOT NA KUCINJATA NIKOGAS NEMA DA STIGNE DO USITE NA MESECINATA,NAROCITO AKO TAA E ALLAHOV ROB.
Frankye,vrati se nazad,linkovite mnogu podocna gi stavija.
Spiros,bez razlika sto nisto ne si razbral od toa sto napisav,od tebe sum Iznenaden,napisa konecno post razbirliv.
Jas ne veruvam deka se slucil holokaustot nitu pak go negiram.Jas kazav deka treba istrazuvanje za se'. Jas ja zalam sekoja nevina zrtva na ovoj svet,koj god da bil i kako god da se vikal. GI ZALAM ZRTVITE. Kazav deka postojat iljadnici knigi i linkovi koi nudat ubavi i logicki dokazi deka holokaustot e izmislena laga. Ako nekoj go dokazuva toa,zosto da bidam jas antisemitista ? Zosto treba da veruvam i vrz osnova na sto treba da veruvam jas za toa dali e vistina holokaustot ?