Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
тазе е...иако се двоумив, аватарот и потписот првично ме дистанцираа од било каков дијалог со тебе
:nenene:

tsv1860.jpg

доста оф топик:smir:
Ц Ц Ц сакаше да ја скриеш информацијата само заради аватарот? ц ц ц:pos2:

ко да нема други македонски бендови бе, суперхикс па суперхикс, неам ништо против нив, им ја слушам музиката, ама шо е претерано претерано е, и хладно пиво
има доста квалитетни македонски бендови шо комотно можат да ја делат сцената на таксират со некој звучни имиња на бендови

Вчера зборевме со еден другар, спомна дека Верка ќе бидат на Таксиратот, нели албум промовираат. Мх, мх, има некој информација плус?

П.С. Одлично штом се одлучиле Paradise Lost да ги донесат.:)

Добар е Гентлеманот, го имам осетено на фестивал...ќе направи топ журка и овде, без сомнение. Ама пак сув е таксиратов некако, треба повеќе вакви ѕвезди, не само една :/ зошто после ни од вселена не смее да се прават споредби со други фестивали од затворен тип, никако!

ќе има многу трава на фестивалов :DD

последен пат бев рутс коа беа беше топ незнам точно коа беа.Глеам и оваа година ќе има добри групи ќе биде интересно али има време

Ја не идам. Шогиебам. Ѓентлеман може да е само нешо така пофино другово тапа. Да се надеваме дека ќе дадат уште нешто во што би уживал па тогаш ќе дадам 600 денари за карта со задоволство.

Paradise Lost, една од најквалитетните групи на сите времиња ако ме прашате мене.
Само они да се и карта да е 1500 пак би идел.
Ако некој дознае како е распоредот на артистите, затоа што лани не бев информиран кога се Guano Apes, па кога дојдоа на ред (последни беа) малку бев изморен а имав голема желба да поскокам.

Значи досега:
- Gentleman
- Paradise Lost
- White Lies
- The Evolution
- Dubioza Kolektiv
- DJ Premier

И не ширете муабети за Суперхикс, никаде не пишува такво нешто -.-

И не ширете муабети за Суперхикс, никаде не пишува такво нешто -.-
Колку шо јас сум известен од „речи ми-да ти речам“ кругови, ќе го промовираат новиот им албум.
Еј, од листата шо ја напиша, нема македонски бенд, па Суперхикс би ги заменил само со Верка. C`mon, we want Verka.:D:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom