Тајните на NASA

• Креатор на темата Креатор на темата _c|eLo_
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 август 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
што мислите вие, постои ли некоја голема тајна која НАСА ја крие подолго време? вистина ли е тоа дека на “звучната порака“ испратена од НАСА пред неколку години, вистина ли е дека на таа порака во вселената е возвратено со некков сигнал?
Крие ли НАСА уште тајни за постоењето на НЛО?

Не, сите информации кои ги имаат за вонземски летала и суштества прво ги предаваат до сите телевизии, па после ги процесираат и складираат по архиви.

НАСА крие една гооолема тајна, како што змијата ги крие нозета така НАСА мистериозно троши огромни суми пари на америчките граѓани.

што мислите вие, постои ли некоја голема тајна која НАСА ја крие подолго време? вистина ли е тоа дека на “звучната порака“ испратена од НАСА пред неколку години, вистина ли е дека на таа порака во вселената е возвратено со некков сигнал?
Крие ли НАСА уште тајни за постоењето на НЛО?

Ако е пратена пред неколку години, па уште разбрана и вратена значи дека има некој кај нас в комшии.
Радио брановите одат со некои 300.000 километри во секунда. Колку јас што знам најблиска нам звезда (сонце) пошто за да има живот треба да има и сонце (светлина и топлина) е на 4,2 светлосни години од нас и за жал околу неа нема планети. До неа радио бранови би оделе 4,2 години, истиот да го вратат назат му треба уште 4,2 години.... НЕМОГУЌЕ

знам дека крие! убедена сум!!! :raz:

Ако не крие тајни тогаш ќе беше транспарентна......тогаш оние документи на кои пишува Classified би биле достапни за сите....

Не, сите информации кои ги имаат за вонземски летала и суштества прво ги предаваат до сите телевизии, па после ги процесираат и складираат по архиви.
:pos2::pos2:

НАСА крие тајна уште од Розвел '47

:pos2::pos2:

НАСА крие тајна уште од Розвел '47

НАСА е формирана 1958, Росвел се случи 1947... ете ви уште една мистерија, како НАСА скри нешто што се случи пред да постои НАСА.

НАСА е формирана 1958, Росвел се случи 1947... ете ви уште една мистерија, како НАСА скри нешто што се случи пред да постои НАСА.
Лесно... не се викале НАСА пред тоа :toe:

Абе и да крие и да не крие како и да е вас ништо нема да ви каже. Така да не се замарајте премногу.

Нема тајни бе...уште ве лажа комунистите.

И.... што ако крие? И да кажат дека кријат, никому ништо. Да не мислите дека ке откријат пред светската јавност се од почетокот на нивното 50 годишно истражување? А што сте запнале за НАСА? Русите мислите дека не кријат? А да заборавив, тие кријат цели градови во кои се развива Руското оружје и опрема за испитување на вселената.

И на крај краишта, што ако знаете дека постојат други цивилизации некаде џенем? Само може да се почни со црни сценариа, вонземјаните напаѓаат бла бла бла....

Епа битно ќе ти кажат тебе :smir:

Еее апо не реков мене дека ќе ми кажат ама на некој друг да не ќе кажат. Тие ако стварно кријат нешто на нивниот народ не кажуваат не па нас или некој друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom