Табу: Pussy farts

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Ако не знаете веке што е pussy fart, а и да знаете, пак ѕирнете го клипов

Тоа може да се предизвика како на клипов но нај често се случува при сексуален однос....

Сметам дека ова е нај голема ТАБУ ТЕМА и дека треба да се разговара...
Зашто никој не збори за ова?
Дали машките го осекаат ова, дали ги пали или не?Претпоставувам дека го игнорираат а жените се срамат.
Во текот на сексуалниот чин се случува и е нормално да се случува оваа појава особено ако жената е во одредена поза...
Ви се има ли случено и како реагиравте вие и партнерот на тоа?

Е де, шо табу, кога ебкаш од позади редовно се дешава. Воздух, компресија, физика.

Незнам зошто најголема табу тема и незнам што толку има да се дебатира на оваа тема најнормално е се дешава ко со пиша Мистичен најчесто во doggy style :toe:

Какви се реакциите кога ке се случи ова......Мене коа ми се деси срам ме пукна:kesa:првиот пут неможев во очи да го погледнам партнерот...тоа е целата поента..која е вашата реакција...На тие со по големо сексуално искуство сигурно е веч виџено али на тие без искуство???????

Иначе табуво фуче исто како што фучеше и групата табу едно време NOT. Што знам се има случувано ама who cares

едитирано од администратор.

Он топик: ми се десило, сме се насмеале, иако потајно сум умирала од срам.:)

ех, како не се десило. ништо страшно не е. за тие понеискусните им е малце чудно/смешно/нејасно на почеток, ама коа ќе зачестат... се дешава бре луѓе. незнам зашто воопшто го глеате ко табу или ко нешто за срамење. чиста физика =)

Секое тело потопено во вода, губи од својата тежина....чиста физика а што има врска тоа со сексот?:pos2:

пред да ми се има случено бев читал токму на овој форум за ова па кога ми се деси бев спремен на тоа и воопшто и не обрнав внимание

Се случува:toe: и точно е дека не се збори за тоа...како што и обично не се збори за многу работи овде кај нас.:salut:

Секое тело потопено во вода, губи од својата тежина....чиста физика а што има врска тоа со сексот?:pos2:

Немој сега вака, не станува збор тука за гравитациони сили, туку за механика на флуиди.

Се случува, природна работа!

А следново клипче е да ве научи како да го праите тоа! лооол! (само како озбилно малава демонстрира:pos2:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom