Tabla/Backgammon

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
многу интересна игра,исто како и билјардото

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Ај кажете некој линк да ја играм играва на интернет.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ufff tabla spored mene edna od najdobrite 1on1 igri, ja obozavam, da e ziv i zdrav klubot Hazard tabla+pivce+pikado+bilijard+kafe.... meraci
Prvata igra e klasika, sekoj vtor ja znae, inaku turnirska, se igra bez kratenje se razbira
Vtorata ja izbegavam, zavisi so koj igram...
Tretata e najdobra, te tera da razmisluvas, taktika drn drn
Online igranje tabla spored mene e shit, ako sam ne si gi svrtam zarovite.... Btw. kompjuter e, programirana igra, shema :/

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
ropam tabla na pari na golemo koga sum u mk...ali mnogu nervoza me fakja pa samo do 3 igram obicno. a najinteresna mi e 2rata, a prvata mi e najdosadna. znae nekoj internet sajt kade shto se igraat site 3? poshto jas znam samo Yahoo! games i samo prvata ja ima

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај кажете некој линк да ја играм играва на интернет.
ja imas igrata vo onie games od windowsot (solitare, freecell, minesweeper i dr) se vika Internet Backgammon... Inace i jas igram tabla i moze da se kaze deka sum dobar...:smir::smir:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Според мене највеќе логика бара третата.Во втората може да се падне 1 и1 и партијата е скоро завршена

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
ja imas igrata vo onie games od windowsot (solitare, freecell, minesweeper i dr) se vika Internet Backgammon... Inace i jas igram tabla i moze da se kaze deka sum dobar...:smir::smir:
Фала ти,не знаев дека ја имам во компјутер.Те чекам таму да поиграме малку.:pipi:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Одамна немам играно дека сум многу јака. Нејќам да ја играм на интернет дека не е тоа тоа, ама сепак може да растурам некого ако се пријави ... мх, мх, мх!:bilder: :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да, на интернет не е толку интересно, во живо е филингот појак:smir:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Najdobrata onboard igra so kocki sto ja izmislile.. Samo slusam ne bile smao 3 tuku povekje od 10. Koj znae kolku se neka kazi.

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
абе јас минатото лето секој ден играв табла и ги и првата и втората и третата ама помалку третата

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Порано ми беше поинтересна и многу ја играв, цело лето секој ден ако не изигравме со другарите некоја партија уште од сабајле си мислиш нема да ни тргне денот, а сега веќе малку играм.

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
играм табла се заборавам интересна ми е и 1-ва и 2-ра и 3-та игра кога идат заровите добро е,ама кога ме тепа малер се нервирам :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom