T-mobile Relax Surf Start

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Имам неколку прашања околу тарифниоф модел(T-mobile Relax Surf Start), значи сакам да прашам колку сметка ќе ми доаѓа месечно, колку минути имам за зборење и дали со него можам да активирам Мој Круг?

П.С. сакам со него да го земам Самсунг Галакси Мини. Дали еднократно треба да платам 3990ден. за да го земам телефонот?

Само ми е страв да не има некои мучки во пакетот.

Имам неколку прашања околу тарифниоф модел(T-mobile Relax Surf Start), значи сакам да прашам колку сметка ќе ми доаѓа месечно, колку минути имам за зборење и дали со него можам да активирам Мој Круг?

П.С. сакам со него да го земам Самсунг Галакси Мини. Дали еднократно треба да платам 3990ден. за да го земам телефонот?

Очекувам одговори. ;):cuc:

Можеш и на рати да го плаќаш преку сметка мислам, можеш и да ја снижиш цената со тоа што ќе потрошиш илјадници Клуб поени, ако имаш доволно.

Можеш и на рати да го плаќаш преку сметка мислам, можеш и да ја снижиш цената со тоа што ќе потрошиш илјадници Клуб поени, ако имаш доволно.

Брат, немам воопшто поени пошто бев до сега на Оне. Сега сакам да одам на Т-мобајл и да го земам овој пакет. Дали сметката ќе ми доаѓа 279ден. и дали има некои бесплатни минути? И што значи ова: "Сума вклучена во претплатата"?

За тарифниот модел и сметката не знам јас сум на друга тарифа, ама сигурно можеш на рати да го отплаќаш телефонот.

За тарифниот модел и сметката не знам јас сум на друга тарифа, ама сигурно можеш на рати да го отплаќаш телефонот.

па за ратите не ми е проблем, можам веднаш во готово 4000 да платам. Иначе еве линк од тарифата: http://www.t-mobile.com.mk/public/relax-surf.nspx Ај те молам разгледај и кажи ми. Мене ми е страв да не ми доаѓа повеќе од 279ден.(цената на тарифниот модел).

па за ратите не ми е проблем, можам веднаш во готово 4000 да платам. Иначе еве линк од тарифата: http://www.t-mobile.com.mk/public/relax-surf.nspx Ај те молам разгледај и кажи ми. Мене ми е страв да не ми доаѓа повеќе од 279ден.(цената на тарифниот модел).
Па ако зборуваш повеќе фала богу дека ке дојде повеќе од 279 денари :D

Ама не ми е јасно колку минути имам за да ги искористам?
Не ги сваќам т-мобајл јас .. за на вип знам шо е како е .. ама овие не можам да ги сватам .. купуваш картичка 600 денари за 500 денари кредит да имаш .. не знам дали е сеуште така .. и еден другар плаќа сметка по 2000 денари минимум месечно на 600 претплата беше нешто и ми вика ај да видиме колку поени имам ... за 2 години колку што е корисник имаше поени да си купи со нив една капа или маица што беше незнам ...најскапи се ..

На таа претплата, имаш само 20 минути вклучени во претплатата. Све вишок од тоа ќе ти доаѓа плус на сметка.

Да се смениш од One\Vip на Т-Mobile е исто ко да замениш BMW и Фиќо :)
Инаку мислам дека имаш 25 минути во претплата, ако надминеш си доплаќаш... Поените ти се мислам од 8 повика ти дава 40 поени. Така нешто беше ми имаат објаснувано. Ако ми текне па ќе ти кажам.

Да се смениш од One\Vip на Т-Mobile е исто ко да замениш BMW и Фиќо :)
Инаку мислам дека имаш 25 минути во претплата, ако надминеш си доплаќаш... Поените ти се мислам од 8 повика ти дава 40 поени. Така нешто беше ми имаат објаснувано. Ако ми текне па ќе ти кажам.
И ке ти требаат после 3000 или 5000 поени за да земиш несесер или капа .. смешки се овие од T-Mobile ..

И ке ти требаат после 3000 или 5000 поени за да земиш несесер или капа .. смешки се овие од T-Mobile ..
Срање у боја. Само што почнаа One се префрлив таму. Т-Mobile е промашена инвестиција. Ако немаш направено договор подобро оди на VIP, барем телефон ќе ти дадат беспари. Мрежата може понекогаш да зафркава али не во многу случеви.

Срање у боја. Само што почнаа One се префрлив таму. Т-Mobile е промашена инвестиција. Ако немаш направено договор подобро оди на VIP, барем телефон ќе ти дадат беспари. Мрежата може понекогаш да зафркава али не во многу случеви.

Без пари? А претплатата 1000денари? :D

Лол. Имаш многу голем избор на телефони за 0 денари. Мислев на оние обичните.

Какви обични, јас сакам модерни. :D Го гледам ХТЦ Вајлдфајр С е во Вип Супер Фрее 0ден. А претплата месечно колку е?
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:14 ---
Видов во Вип колку е Хтц-то за 0 денари, треба претплата да плаќам 2400ден. Не, не идам у Вип. А за тоа што зборите поени моеми не ми требаат, за што служат тие поени и како се добиваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom